Momenteel draaien wij op halve kracht, en ervaren wij een hoge werkdruk waardoor de productie van onze kaarten mogelijk langer kan zijn dan aangegeven op de site. Wij waarderen je geduld en begrip hierin. Bedankt!

Geboortekaartjes jongen

Soort kaart
Thema
 Toon meer
Formaat
 Toon meer
Bijzonder
Speciaal papier
 Toon meer
Kleurtinten
 Toon meer
Filter
Filters
  • Soort kaart
  • Thema
  • Formaat
  • Bijzonder
  • Speciaal papier
  • Kleurtinten

Hippe jongens geboortekaartjes

Welkom in onze hippe en enthousiaste collectie van geboortekaartjes voor jullie zoon! Wij bieden de nieuwste trends, zoals zwart-witte kaartjes met schattige silhouetten en lieve kaartjes met speciale druktechnieken. Er is voor elke stijl wel een passend kaartje te vinden voor jullie kleintje.

Een broertje op komst!

Maar wat als jullie aanstaande zoon een broertje wordt? Geen zorgen, wij hebben de leukste geboortekaartjes voor een tweede kindje waarbij de oudere broer of zus ook een belangrijke rol speelt.

Maak eenvoudig en snel een mooi geboortekaartje voor je zoon!

Het maken van het perfecte geboortekaartje voor jullie zoon is super makkelijk met onze editor. Jullie kunnen het kaartje helemaal naar wens opmaken en zelfs een voordelig proefkaartje bestellen om het thuis goed te kunnen bekijken. En als jullie nog aanpassingen willen maken, kan dat op elk moment in jullie account.

Geboortekaartjes op maat

Als je speciale ideeën hebt over het geboortekaartje voor jullie zoon, laat het ons gerust weten! We ontwerpen ook graag een kaartje op maat, zodat het helemaal 'persoonlijk' is. Andere vormen van maatwerk is bij ons ook mogelijk. Bekijk hier onze mogellijkheden en bepaal wat het beste bij jou past.

En als jullie zoon eenmaal geboren is, kunnen jullie de laatste gegevens toevoegen en de kaartjes direct bestellen.

Is je zoon geboren? Maak dan een een mooi pakketje om te versturen!

Maak van het geboortekaartje een mooi pakketje door het te versturen in een bijpassende envelop, met een stoere kraft envelop of een andere passende envelop. En maak het extra leuk met bijpassende sluitstickers en bijpassende postzegels. Zo komt jullie geboortekaartje voor jullie zoon mooi binnen!