• Tweede proefdruk gratis!
  • Ambachtelijke folie, letterpress, preeg
  • Speciale papiersoorten

Geboortekaartjes met lijntekeningen

De mooiste geboortekaartjes met lijntekeningen voor jongens, meisjes, dieren en ook lijntekeningen op maat.
Pas de kaarten eenvoudig aan naar wens.

Soort kaart
Thema
 Toon meer
Formaat
Bijzonder
Speciaal papier
 Toon meer
Kleurtinten
 Toon meer
Filter
Filters
  • Soort kaart
  • Thema
  • Formaat
  • Bijzonder
  • Speciaal papier
  • Kleurtinten

Een eenvoudige en stijlvolle tekening op je geboortekaartje is helemaal trendy.

De kaartjes met lijntekeningen, ook wel pentekeningen genoemd, zijn momenteel enorm trendy. Of je nu kiest voor herfstkleuren of zachte pasteltinten of houdt van colorblock, een geboortekaartje met een pentekening zal zeker indruk maken en opvallen tussen andere kaarten!

 

Silhouet of lijntekening?

Silhouetten en lijntekeningen lijken veel op elkaar, maar er zijn toch zeker wel verschillen. Bij een geboortekaartje met een silhouet bestaat de afbeelding uit één vlak, meestal zwart of folie, wat doet denken aan een schaduw. Het is een contour van een vorm. Een lijntekening daarentegen geeft de vormen van bijvoorbeeld een broertje, zusje of dier weer door middel van lijnen, zonder opvulling of schaduwen. Je kunt hiermee meer details aanbrengen dan bij een silhouet. Silhouetten geven een kaartje een stoerdere uitstraling, terwijl lijntekeningen als creatief, lief en minimalistisch worden ervaren!

 

Handgetekende geboortekaartjes

Al onze handgetekende geboortekaartjes worden gemaakt door Sanne, mede-oprichter van De Kaartjeswinkel, ontwerper en illustratrice. Zij maakt lijntekeningen, silhouetten maar ook gehele geïllustreerde ontwerpen in aquarel en gouache. Alle illustraties voor de kaarten maakt ze op verschillende media, van papier tot digitaal.

Persoonlijke en unieke illustraties met de hand getekend

Heb je ooit verlangd naar iets dat volledig uniek en persoonlijk is? Onze getalenteerde collega Sanne creëert de meest prachtige illustraties voor jou. Ze gebruikt technieken zoals aquarel, gouache, fineliner en digitale kunst. Na het tekenwerk kun je deze illustraties zelf verwerken in onze kaarteditor voor geboortekaartjes, trouwkaarten of andere mooie kaarten.

Ben je ook zo enthousiast over de stijl van onze handgetekende geboortekaartjes? Wil je iets dat echt uniek en helemaal van jou is? Geen zorgen! We bieden ook op maat gemaakte illustraties aan. Je hebt de keuze uit een enkele illustratie, zoals alleen jullie kindje(s), jullie huis, een dier, of een volledig op maat gemaakt ontwerp door De Kaartjeswinkel. De keuze is volledig aan jou!

 

Op maat gemaakte lijntekening

Heb je een foto die je graag als lijntekening op het geboortekaartje wilt hebben, bijvoorbeeld van een broertje of zusje met een baby? Dan bieden we graag de mogelijkheid voor een op maat gemaakte lijntekening! Vanaf €70 zal Sanne een unieke en persoonlijke lijntekening ontwerpen voor jullie toekomstige zoon of dochter.

Heb je een prachtige lijntekening gezien in onze collectie of beeldbank, maar wil je toch graag net anders met wat aanpassingen? Dat kan! We passen de illustratie graag voor je aan (ontwerpkosten €30,00).

Als je wilt dat we met je ontwerp meekijken of als je behoefte hebt aan advies en tips, staan we voor je klaar! Neem gerust contact met ons op via e-mail of stuur een verzoek via je account.

Hoe je een geheel origineel, bijzonder en persoonlijk geboortekaartje maakt!

In de online ontwerptool kun je volledig experimenteren met diverse opties zoals kleuren, achtergronden, lettertypes en de uitgebreide beeldbank met alle mooie illustraties en lijntekeningen van onze illustrator Sanne. Nadat je jouw favoriete kaartje uit de collectie hebt gekozen, kun je het kaartje bewerken totdat het volledig aan je wensen voldoet!

Op onze site vind je alle benodigde informatie om de meest bijzondere geboortekaartjes te maken. Heb je uitleg nodig over het toevoegen van folie, preeg, letterpress of labeltjes aan je geboortekaartje? We leggen het graag stap voor stap uit en kijken met je mee om tot het perfecte geboortekaartje te komen!