• Tweede proefdruk gratis!
  • Ambachtelijke folie, letterpress, preeg
  • Speciale papiersoorten

Maak je eigen ontwerp op Oud Hollands geschept papier

papier met fijne schepranden rondom

Soort kaart
Formaat
 Toon meer
Bijzonder
Speciaal papier
Filter
Filters
  • Soort kaart
  • Formaat
  • Bijzonder
  • Speciaal papier

Maak je eigen ontwerp op Oud Hollands geschept papier

Welkom bij onze ontwerpstudio, waar je jouw eigen creativiteit kunt laten spreken op het prachtige Oud Hollands geschepte papier. Dit papier is niet zomaar papier; het heeft fijne schepranden en een prachtige structuur die een klassieke uitstraling geeft aan elk ontwerp.

Of je nu kiest voor een full-colour print, letterpress, folie of preeg, dit papier is geschikt voor diverse druktechnieken en biedt eindeloze mogelijkheden om jouw ontwerp tot leven te brengen.

Maak je geen zorgen als je geen ontwerper bent, onze gebruiksvriendelijke ontwerptools en sjablonen helpen je op weg om een uniek en persoonlijk kaartje te creëren. Maar als je al een eigen ontwerp hebt gemaakt, dan staan wij klaar om het te realiseren op dit prachtige Oud Hollands geschepte papier.

Laat jouw creativiteit de vrije loop en ontwerp een kaart die helemaal bij jou past. Of het nu gaat om een geboortekaartje, uitnodiging, huwelijkskaart of ander speciaal moment, ons papier met zijn klassieke uitstraling zal jouw ontwerp naar een hoger niveau tillen.

Maak je eigen klassieke gebooortekaartje of klassieke trouwkaart ontwerp en ervaar de unieke combinatie van ambacht en schoonheid die Oud Hollands geschept papier te bieden heeft. Jouw ontwerp zal niet alleen indruk maken, maar ook een blijvende herinnering creëren. Begin vandaag nog met het ontwerpen van jouw eigen meesterwerk op dit prachtige papier.

Onze populaire klassieke geboortekaartjes op Oud Hollands geschept papier