• Tweede proefdruk gratis!
  • Ambachtelijke folie, letterpress, preeg
  • Speciale papiersoorten

Een eigen ontwerp of aanpassingen op maat gemaakt

 

Op onze website heb je al veel verschillende kaarten en ontwerpen kunnen bekijken. Bijna al onze kaarten kun je helemaal zelf naar wens aanpassen. Als je het bijzondere kaartje dat je zoekt er niet tussen ziet, of als je de afbeelding die je zoekt niet in onze beeldbank vindt, dan helpen onze ervaren ontwerpers je graag verder. We kunnen een nieuwe of aangepaste illustratie toevoegen aan de beeldbank, of we maken een persoonlijke illustratie op maat speciaal voor jou. Dat is precies waar wij goed in zijn!

Er zijn dus verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen.

De services die wij je kunnen bieden zijn;

  1. Met je ontwerp meekijken

  2. Een afbeelding in de beeldbank toevoegen

  3. Illustratie op maat

  4. Ontzorgen, wij regelen alles voor je (geen ontwerp op maat)

  5. Eigen ontwerp uploaden

  6. Eigen ontwerp laten drukken

1. Met je ontwerp meekijken

Heb jij je eigen kaart gemaakt en wil je graag dat wij er even naar kijken? Geen probleem! Wij bekijken je ontwerp helemaal gratis en geven je waar nodig advies. Zo maken we samen van jouw kaart een perfect exemplaar. Ook kunnen wij je ontwerp kopiëren en er onze eigen draai aan geven. Zo kun je zelf bepalen of je onze aanpassingen wilt behouden of enkele ervan overneemt.

 

2. Een afbeelding in de beeldbank toevoegen

Heb je nog een illustratie of afbeelding nodig in de beeldbank en is het voor ons niet al te veel moeite om deze toe te voegen, dan doen we dat graag voor je! Als het gaat om een illustratie die nog gemaakt moet worden aan de hand van jullie vraag, dan kunnen er kosten aan verbonden zijn. Hoeveel dat precies is, hangt af van de hoeveelheid tijd die dit met zich meebrengt.

 

3. Illustratie op maat

Wil je een illustratie op maat laten maken? Dan maken we eerst een offerte voor je op. Hierin staan de kosten die je kunt verwachten. Deze zijn afhankelijk van het soort illustratie en de wensen die je hebt. Sommige stijlen zijn wat tijdrovender om te maken dan andere.

 

4. Ontzorgen, wij regelen alles voor je

Wil je een mooi kaartje voor de geboorte van jullie kindje of een prachtige trouwkaart en heb je die gezien in onze editor, maar heb je geen zin om het zelf te maken? Geen probleem! Wij kunnen het voor je maken en klaarzetten in je account. Let wel, wij maken geen nieuwe ontwerpen binnen deze service. Wij zetten het een ontwerp uit onze collectie voor je gereed in je account en passen hier je gegevens in aan.
Is je kindje geboren? Geef dit aan ons door per mail, dan passen wij de laatste gegevens ook nog voor je aan in het ontwerp. Ga naar je account, open het kaartje, controleer alle gegevens en bestel de kaartjes. Makkelijker kan bijna niet! Deze service is al te bestellen voor €60,00. Bestel hier en mail ons je wensen. De doorlooptijd zal iets langer zijn dan wanneer je zelf een ontwerp maakt.

 

5. Eigen ontwerp uploaden

Heb jij een eigen ontwerp en wil je deze graag laten drukken? We hebben daarvoor diverse opties:

  1. Exporteer jouw ontwerp als PNG of JPG bestand van 300 dpi en upload deze in het kaartje. Let op, het bestand kan max 2 Mb zijn.

  2. Wil je een eigen ontwerp met folie? Dan is exporteren als PNG/JPG niet voldoende en dienen wij dit zelf om te zetten. Mail ons voor de bijkomende kosten.

6. Eigen ontwerp laten drukken

Heb je al een geweldig ontwerp klaar staan en wil je het laten drukken? Geen probleem! Of je het ontwerp nu zelf hebt gemaakt in InDesign of Illustrator, of door een professionele ontwerper hebt laten maken, bij ons is het mogelijk om alleen de drukkosten te betalen. Bij ons drukken we namelijk zelf in ons eigen ambachtelijke drukkerij, wat betekent dat de lijnen kort zijn en de mogelijkheden oneindig!

Afhankelijk van de bewerkelijkheid van de aanvraag komen er nog wat kosten voor ons werk bij.

Eigen ontwerp aanleveren