Elke week vind je bij ons nieuwe ontwerpen om aan te passen!

Ontwerp op maat pakket

Kom je bij De Kaartjeswinkel, dan krijg je een breed scala aan eigen designs, nieuwe ontwerpmogelijkheden en diverse druktechnieken die we voor je kunnen uitoefenen in onze eigen ontwerpstudio en drukkerij.


Laat je verrassen door onze bestaande ontwerpen die je kan aanpassen, ieder kaartje heeft een eigen stijl. Maak je geboortekaartjes online in onze editor, vrijblijvend en zo vaak als je wilt. Of kom langs in onze drukkerij in Leiden op afspraak en laat je verrassen door de mogelijkheden!

Kom je er met de editor niet uit? Geen probleem! Wij bieden je de mogelijkheid om een maatwerk opdracht bij ons te plaatsen. Of je nu een volledig ontwerp wilt laten maken of je eigen ontwerp wilt laten drukken, wij staan voor je klaar! Laat je creativiteit de vrije loop en laat ons je helpen om je ideeën tot leven te brengen.

Ontwerp op maat pakket

Heb je interesse in een speciaal aan te passen ontwerp waarbij we creatief meedenken of een nieuw ontwerp dat jouw verhaal vertelt? Dan is dat absoluut mogelijk!

We houden rekening met extra tijd als we een ontwerp speciaal voor jou aanpassen, waarbij we creatief meedenken of een nieuw ontwerp maken dat bij jou past. Hier zitten ontwerpkosten aan verbonden. Als je wilt dat wij meekijken met je eigen ontwerp in onze editor, dan doen wij dat helemaal gratis!

Wat kun je van ons verwachten;


> we hebben samen een leuk contactmoment! We bespreken al jouw wensen en je kunt al je vragen aan ons stellen. Dit kan bij ons op locatie in Leiden of via de telefoon of beeldbellen.

> we sturen je een pakket met onze verschillende drukwerk opties, kleuren & enveloppen om de juiste keuze te kunnen maken.

> we maken een concept op basis van jouw wensen. Dit concept houdt in een ontwerp voor de kaart, voorstel voor een envelop, een postzegel ontwerp en bijpassende adresetiketten of adres bedrukking voor op de enveloppen. En we adviseren je over evt. extra accessoires zoals lakzegels, wikkels of bijvo. doopsuiker items.

> we werken door tot het kaartje helemaal naar wens is, dus een onbeperkt aantal correctierondes mits alles in lijn ligt met de door jouw vooraf aangegeven wensen en stijl.

> we bieden telefonisch contact met één van ons zodat je alles persoonlijk met ons kunt bespreken.

> we sturen je een fysieke proefdruk, als dit mogelijk is met de betreffende druktechniek(en), zo niet ontvang je van ons een digitale mock-up.

Wanneer kun je hiervoor in aanmerking komen:
 

> De kosten voor een ontwerp op maat beginnen bij €180 incl. btw.

Dit startbedrag is enkel voor het ontwerp en is excl. drukkosten. Wil je weten hoeveel je precies kwijt bent? Kom dan even langs voor een gezellig gesprekje over jullie wensen of we plannen een teams gesprek in en dan kunnen we de kosten bepalen!

> Je bent tussen de 24 en 32 weken zwanger. Ben je verder dan 32 weken zwanger dan kunnen wij helaas niet helpen met een ontwerp op maat pakket maar wel kunnen wij je dan helpen in onze editor zodat je toch het kaartje wat je voor ogen hebt kunt versturen.

> Indien het ontwerp dat je hebt aangevraagd copyright bevat, of de stijl sluit niet aan bij onze eigen stijl, zullen we helaas genoodzaakt zijn om je verzoek af te wijzen.

 

De kosten voor het drukken worden bepaald door het aantal kaarten wat je wenst, het type papier en de gekozen druktechniek.

Heb jij een leuk idee?

Stuur dan je wensen, aantallen en budget naar info@dekaartjeswinkel.nl voor een offertevoorstel dat past bij jouw plannen. Als je akkoord gaat met het voorstel en de aanbetaling is gedaan, gaan we verder met de uitwerking van de opdracht en beginnen wij met een conceptvoorstel!