• Tweede proefdruk gratis!
  • Ambachtelijke folie, letterpress, preeg
  • Speciale papiersoorten

Makkelijk en snel bestellen!

Top! Je geboortekaartje staat er helemaal klaar! Je proefkaartje is precies zoals je het wilde en je kaartje staat helemaal klaar. Prachtig! Om straks vlot en gemakkelijk te kunnen bestellen, geven we je hierbij nog wat Tips & Trics.

 

1. Zet je kaartje alvast netjes klaar in je account

Is dit het geboortekaartje waar je helemaal blij mee bent? Ga dan alvast naar je account en kopieer deze laatste versie. Geef deze een handige naam - zoals DEF kaartje [naam] - waardoor je partner straks gemakkelijk de bestelling definitief kan maken. Ook is het handig om alvast de aantallen in de naam te verwerken, bijvoorbeeld DEF Mae 100.

 

2. Toevoegen van laatste gegevens

Als al je gegevens binnen zijn, kun je deze toevoegen aan dit definitieve kaartje. Heb je alles goed gecontroleerd, staat alles op de juiste plek en heb je niets verschoven? Dan is het tijd om te bestellen! Twijfel je aan jezelf of is het allemaal te druk? Kies dan voor een leesproef. Wij kijken dan uitgebreid mee met al je teksten en sturen je een printscreen. Als je daarna nog akkoord gaat, kun je dit definitief via mail aangeven.

 

3. Heb je je proefkaartje goed bekeken?

Dan is het tijd om de oplage te bestellen. Zorg dat je ergens opschrijft welk papier je precies wil zodat je partner het ook weet. Twijfel je over de soort? Bestel dan een papiersample. Laat als het kan ook een proef maken op het definitieve papier zodat je zeker weet dat de kleuren mooi uitkomen. Vergeet ook niet om ongeveer 10 kaartjes extra te bestellen voor alle leuke mensen in je leven en voor je eigen plakboek! Bestel niet te weinig want bijbestellen is vaak duurder.

 

4. Bestel voldoende kaartjes

Zorg ervoor dat je voldoende geboortekaartjes bestelt! Onze ervaring leert dat je er maar liefst 10 extra moet bestellen.Voor een paar vergeten adressen, voor opa en oma en voor de leuke kraamhulp. Vergeet ook niet je eigen plakboeken en lijstjes. Bedenk goed op wie je allemaal een kaartje wilt sturen, lees hiervoor ook ons blog. Zorg ervoor dat je in ieder geval genoeg kaartjes hebt, bijbestellen is namelijk vaak duurder.

 

5. Wil je enveloppen vooruit bestellen?

Bestel deze dan nu alvast of bestel ze mee met je bestelling als je dat voordelig vindt. Wil je liever adresetiketten? Dan kun je de kaartjes straks makkelijk insteken en adresseren. We adviseren je wel om de enveloppen alvast vooruit te bestellen als je deze zelf wilt schrijven.

 

6. Sluitstickers op maat

Heb je al gedacht aan leuke sluitstickers die perfect op jouw kaartje aansluiten? Hiermee geef je je kaartje net dat beetje extra waardoor het echt een mooi geheel wordt!

 

7. Extra controle na het bestellen

Heb je kaartjes gekocht en twijfel je of de teksten goed staan en of alles netjes is? Stuur ons dan direct na het bestellen even een mailtje. Dan sturen wij je nog een schermafbeelding van het definitieve bestand en gaan niet drukken voordat jij akkoord hebt gegeven.

 

8. Levertijd en verzending

Per druktechniek geldt een andere productietijd.
Op werkdagen besteld vóór 11 uur, is dezelfde werkdag in productie.

4 - 6 werkdagen - voor folie, letterpress, preeg 
1 - 3 werkdagen - voor print op handgeschept papier
1 - 3 werkdagen - voor print

Hierna bieden wij de kaarten aan bij bezorgdienst.

Je ontvangt automatisch een mail met track en trace zodat je je pakket kunt volgen. Wij kunnen geen invloed uitoefenen op de levertijd van PostNL. De totale levertijd is ca. een week.

De productie en de levering van de kaarten is en blijft mensenwerk. Ondanks dat we er alles aan doen om je bestelling binnen de afgesproken tijd te leveren, kun je hier geen rechten aan ontlenen. Wij vragen je begrip als door onvoorziene omstandigheden je bestelling een dagje later wordt geleverd. Wij werken alleen op werkdagen. In het weekend en op nationale feestdagen worden geen ontwerpen gecontroleerd, ontwerpen aangepast of gedrukt.

 

9. Met liefde voor jullie gemaakt, gedrukt en verstuurd!

 

Elk kaartje wordt met veel aandacht voor jullie, precies op maat gedrukt en verstuurd. Dat is echt menselijk werk. Daarom kunnen kleuren en snijmarges soms afwijken. Dat hoort bij het proces op maat. Reken hier alsjeblieft mee.

 

Maak je eigen persoonlijke kaartje!

Je kunt op de site kiezen uit vele bijzondere en unieke ontwerpen en verschillende bijzonder papiersoorten. Ieder ontwerp kun je aanpassen naar je eigen wens. Met onze makkelijke editor pas je heel makkelijk lettertypes, de kleuren en illustraties aan. Je kunt er ook voor kiezen om je iegen ontwerp te maken met je eigen tekeningen en afbeeldingen. Begin dan met één van onze lay-outs! Maak je ontwerp naar wens en laat de kaarten drukken in onze ambachtelijke drukkerij!

 

VOOR INSPIRATIE EN TIPS VOLG ONS OP

Instagram

@dekaartjeswinkel

 

VOOR INSPIRATIE EN TIPS VOLG ONS OP

Instagram

@dekaartjeswinkel