• Tweede proefdruk gratis!
  • Ambachtelijke folie, letterpress, preeg
  • Speciale papiersoorten

Eigen ontwerp pakket

Heb je al een geweldig ontwerp klaar staan en wil je het laten drukken? Geen probleem! Of je het ontwerp nu zelf hebt gemaakt in InDesign of Illustrator, of door een professionele ontwerper hebt laten maken, bij ons is het mogelijk om alleen de drukkosten te betalen. Bij ons drukken we namelijk zelf in ons eigen ambachtelijke drukkerij, wat betekent dat de lijnen kort zijn en de mogelijkheden oneindig!

Laat je eigen ontwerp drukken door De Kaartjeswinkel en je zult zien dat je een prachtige kaart in handen hebt! Laat je creativiteit de vrije loop.

Wanneer kun je hiervoor in aanmerking komen:


- Je hebt een drukbestand dat helemaal klopt en af is, met 3mm afloop, snijlijnen, juist formaat en lettercontouren.

- Het is gemaakt in Illustrator of Indesign met vectoren die we kunnen losmaken. Photoshop en Canva zijn niet toegestaan (enkel als uitzondering voor print kaarten).

- Je hebt rekening gehouden met de druktechniek en het bijpassende color system (CMYK / Pantone color system afhankelijk van de gekozen druktechniek).


Een proefdruk met ambachtelijk bedrukking is niet mogelijk. Wel kun je een print proefdruk bestellen van jouw ontwerp. Zo kun je zien hoe het ontwerp in het echt uitkomt en kunnen wij een bestaande gedrukte kaart aan je proefdrukbestelling bijvoegen op het gewenste papier en met de druktechnieken die je voor ogen hebt. Zo kun je samen met de preofdruk een voorstelling maken van hoe je kaartje er in het echt uit kan komen te zien.

Een ontwerp kun je uploaden als png en jpg met een max van 2Mb per bestand.

Heb jij een leuk ontwerp en wil je je kaarten door ons laten drukken?

Stuur dan je wensen, aantallen en budget naar info@dekaartjeswinkel.nl voor een offertevoorstel dat past bij jouw plannen. Als je akkoord gaat met het voorstel en de aanbetaling is gedaan, gaan we verder met de voorbereidingen van je bestelling en het reserveren van het benodigde materiaal.