Momenteel draaien wij op halve kracht, en ervaren wij een hoge werkdruk waardoor de productie van onze kaarten mogelijk langer kan zijn dan aangegeven op de site. Wij waarderen je geduld en begrip hierin. Bedankt!

Deco

Soort kaart
Thema
 Toon meer
Formaat
Bijzonder
Speciaal papier
Filter
Filters

Welkom in de wondere wereld van geboorteposters, unieke maanposters, gegraveerde houten memory kisten en lakzegels! Hier gaan we je laten zien waarom deze prachtige items absoluut een plaats verdienen in de kamers van pasgeborenen en hun trotse ouders.

Laten we beginnen met de geboorteposters. Stel je voor: een poster die speciaal voor jouw kleintje is ontworpen, met alle belangrijke gegevens van hun geboorte. Van de datum en tijd tot het gewicht en de lengte, alles kan worden vastgelegd op een stijlvolle en kleurrijke poster. Geboorteposters zijn niet alleen een mooie decoratie, maar ook een geweldige manier om de herinnering aan die bijzondere dag levend te houden. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen, van schattige dieren tot speelse patronen, en zelfs gepersonaliseerde illustraties laten toevoegen. Met een geboorteposter voeg je een vleugje vreugde en persoonlijkheid toe aan de kinderkamer.

Unieke maanposters

Stel je voor dat je een poster hebt die de maanstand weergeeft op de exacte dag en tijd van de geboorte van je kindje. Het is werkelijk magisch! Deze prachtige posters tonen de maan zoals die schitterde in de nachtelijke hemel op het moment dat je kleintje ter wereld kwam. De gedetailleerde afbeeldingen laten de fasen van de maan zien en creëren een betoverende sfeer in de kamer. Het is alsof je een stukje van het universum naar huis haalt. Een unieke maanposter is niet alleen een decoratief pronkstuk, maar ook een symbool van de speciale band tussen je kind en de kosmos.

Gegraveerde houten memory kisten

Deze prachtige kisten zijn perfect om de kostbare herinneringen van je kleintje te bewaren. Van het eerste paar sokjes tot het favoriete speelgoed, je kunt al die speciale momenten veilig bewaren in een stijlvolle houten kist. Het beste van alles is dat je de kist kunt laten graveren met de naam en de geboortedatum van je kindje, waardoor het een uniek en persoonlijk aandenken wordt. Deze kisten zijn niet alleen praktisch, maar ook een prachtig decoratief element in de kinderkamer. Ze voegen een vleugje warmte en nostalgie toe aan de ruimte en zorgen ervoor dat de herinneringen altijd levendig blijven.

Lakzegels

Deze kleine, kleurrijke lakzegels zijn perfect om enveloppen, geboortekaartjes en brieven een extra speciaal tintje te geven. Met hun elegante ontwerpen en glanzende afwerking voegen lakzegels een vleugje stijl en verfijning toe aan elke correspondentie. Ze kunnen worden gepersonaliseerd met initialen, symbolen of zelfs het geboortesymbool van je kindje.