VERTRAGING MET BRIEVENBUSPOST VAN POSTNL, MOMENTEEL KAN HET EEN PAAR DAGEN LANGER DUREN VOORDAT JE DE PROEFDRUK ONTVANGT • Van 11 september t/m 27 september zijn wij alleen op afspraak telefonisch te bereiken. Alleen bestellingen via de site worden gewoon opgepakt. Letterpress en folie kan in deze periode iets langer duren dan op de site aangegeven staat. Aanvragen via de mail worden vanaf 28 september weer opgepakt.

Geboortekaartjes groeipapier

Groeipapier is ruw, ongebleekt en 100% gerecycled papier
met daarin zaadjes van bloemen verwerkt.


Je hebt keuze uit drie soorten:
Klaprozen • Mix van wilde bloemen • Weidemix

Hoe plant je groeipapier en wanneer?

Geboortekaartjes
Soort kaart
Speciaal
Speciaal papier
Soort
Formaat
Stijl
 Toon meer

Een bijzonder en uniek geboortekaartje op groeipapier

Geef de geboorte van je zoon of dochter een blijvend bloeiend karakter! Bij ons kun je moeiteloos de geboortekaartjes bestellen via onze website. Bovendien bieden we bijpassende instructiekaartjes aan, die de ontvangers van de kaartjes uitleggen hoe ze met het kaartje kunnen omgaan. Het is een prachtig en milieubewust middel om de geboorte van jullie kleintje op een duurzame manier te delen.

Bekijk hoe origineel het is om de komst van jullie baby aan te kondigen met zo'n gaaf geboortekaartje op groeipapier (ook bekend als bloeipapier). Groeipapier is hartstikke milieuvriendelijk en geeft je geboorteaankondiging een duurzame touch.

 

De Kaartjeswinkel groeipapier

Het groeipapier is gemaakt van ruw, ongebleekt en 100% gerecycled papier met daarin zaadjes van bloemen verwerkt. De Kaartjeswinkel heeft drie types groeipapier: klaprozen, mix van wilde bloemen en weidemix. Dankzij die zaadjes heeft het bloeipapier een rustieke textuur met wat kleurverschilletjes hier en daar. Zelfs als je er iets op laat drukken, blijven de zaadjes zichtbaar.

 

Hoe plant je zo'n groeipapier geboortekaartje?

Als jullie familie en vriende de kaartjes ontvangen hebben en ze een tijd lang hebben bewonderd, kun je het kaartje in de grond stoppen.
Het beste moment om dat te doen verschilt per soort groeipapier. 

Alle informatie: Hoe plant je groeipapier?

 

Andere leuke ideeën: Is dit groeipapier niet helemaal passend bij jou? Neem dan eens een kijkje bij onze andere geboortekaartjes.