• Tweede proefdruk gratis!
  • Ambachtelijke folie, letterpress, preeg
  • Speciale papiersoorten

Handgetekende illustraties

Persoonlijke en unieke illustraties

Heb je ooit iets unieks en persoonlijks willen hebben? Nou, wij hebben iets speciaals voor je! Onze collega Sanne maakt voor jullie de meest mooie illustraties. Zij maakt prachtige illustraties met aquarell, gouache, fineliner en digitaal. En jij verwerkt ze na het tekenwerk zelf in onze editor voor geboortekaartjes, prachtige trouwkaarten of andere mooie kaarten.

Vind je de stijl van onze handgetekende geboortekaartjes ook zo geweldig? En wil je echt iets unieks en alleen van jou? Geen probleem! We kunnen ook illustraties op maat maken. Je kunt kiezen voor een enkele illustratie, zoals alleen jullie kindje(s), jullie huis, een diertje, of een volledig op maat gemaakt ontwerp door De Kaartjeswinkel. Het is helemaal aan jou!

Hoe werkt het precies?

Nou, het is eigenlijk heel eenvoudig!
Wij hebben de te doorlopen stappen hieronder voor je opgeschreven.

Stap 1: Ideeën

Wil je dat wij aan de slag gaan voor jou? Leuk! Wij ontvangen dan graag een zo gedetailleerd mogelijke beschrijving van je wensen en ideeën. Denk hierbij aan specifieke onderwerpen, kleurenpaletten en voorbeelden die je aanspreken. Nadat wij deze informatie hebben ontvangen, sturen wij je een offerte. Zodra je akkoord gaat, sturen wij je onze factuur toe. Na ontvangst van de betaling nemen wij je opdracht op in onze planning wanneer wij kunnen starten met schetsen.

Stap 2: Schetsen

Tijdens de schetsfase krijg je een ruwe opzet van de illustratie. Dit toont vooral de compositie, inclusief de elementen die wij willen benadrukken. Daarnaast ontvang je een kleurenpalet met de specifieke kleuren die wij voor de illustratie zullen gaan gebruiken.
Als je akkoord bent kunnen wij de schets gaan uitwerken.

Stap 3: Illustratie

Met jouw goedkeuring van de schets gaan wij over tot het illustreren. Meestal starten wij met de hand. Afhankelijk van de wensen volgen wij dit mogelijk op met digitale bewerking om de illustratie gereed te maken voor drukwerk.

Als jullie blij zijn met de illustraties plaatsen wij ze op een kaartformaat naar jouw wens in je account op onze website. Daarna kun je de kaartjes zelf bewerken en bestellen zoals je wilt.

Stap 4: Delen

Na het voltooien van het werk en drukwerk delen wij het graag op onze sociale media en website. Bij de online publicatie noemen wij natuurlijk jouw naam (of bedrijfsnaam) en het heel fijn zijn als je hetzelfde zou willen doen :)

Vanzelfsprekend delen wij dit pas nadat het drukwerk gemaakt is en de kaarten bij jullie de deur uit zijn.


 

Prijsindicatie

Bij een op maat gemaakte illustratie houden wij rekening met al jouw specifieke wensen, zoals persoonlijke elementen of jouw favoriete kleuren. Aangezien elke opdracht uniek is, stellen wij vooraf een op maat gemaakte offerte op. Zo heb je een helder beeld van wat je kunt verwachten. De opdracht wordt pas ingepland nadat je akkoord hebt gegeven op de offerte en de betaling is voldaan.

De prachtige maatwerk illustraties zijn alleen beschikbaar voor bestellingen van kaartjes of andere producten via onze website. Je ontvangt de afbeelding dus niet apart toegestuurd.

Prijsoptie 1
illustratie zwart/wit  

- 1 afbeelding op maat
- zwart/wit
- digitaal in jullie account geplaatst

Vanaf € 70,-*
 

Prijsoptie 2
illustratie in kleur

- 1 afbeelding op maat
- op witte achtergrond
- digitaal in jullie account geplaatst

Vanaf € 95,-*
 

Prijsoptie 3
illustratie in kleur

- 1 afbeelding op maat
- full color achtergrond
- digitaal in jullie account geplaatst

Vanaf € 145,-*
 

Prijsoptie 4
illustratie op maat 

- meerdere elementen
- full color
- digitaal in jullie account geplaatst

Vanaf € 225,-*
 

Prijsoptie 1 - illustratie zwart/wit
Prijsoptie 1 - illustratie zwart/wit
Prijsoptie 2 - illustratie kleur
Prijsoptie 2 - illustratie kleur
Prijsoptie 3 - illustratie kleur
Prijsoptie 3 - illustratie kleur
Prijsoptie 4 - illustratie op maat
Prijsoptie 4 - illustratie op maat

Planning en beschikbaarheid

De doorlooptijd hangt af van de drukte van het moment.

Wij streven ernaar om na opdracht en betaling van de factuur binnen 1-2 weken te starten met de schets. Dus als je iets speciaals wilt, is het slim om op tijd contact met ons op te nemen, zodat we jouw verzoek kunnen inplannen en aan de slag kunnen gaan!

 

Het is belangrijk om te weten dat de prijs van de kaartjes bovenop de prijs van het tekenwerk komt. De illustraties blijven ten alle tijden ons eigendom. De tekeningen worden zoveel mogelijk gebaseerd op de foto's die je ons stuurt, maar er wordt altijd een eigen interpretatie aan gegeven. Het resultaat zal dus uniek en speciaal zijn!

Je wilt een offerte aanvragen!

Lees onze stappen hierboven nog even goed door om te weten welke informatie wij van je nodig hebben.

De verschillende prijsopties geven vanaf prijzen weer. Iedere aanvraag is weer iets anders en de prijs hangt ook samen met hoe gedetailleerd je een illustratie wilt, want hoe meer details, hoe langer wij er mee bezig zijn.

Als wij de juiste informatie van je hebben ontvangen per mail kunnen wij aansluitend voor je aan de slag met een gerichte offerte!
Heb je nog vragen naar aanleinding van onze informatie hierboven? Schroom dan niet ons te contacten, wij proberen dan alles zo goed als mogelijk is toe te lictehn.