VERTRAGING MET BRIEVENBUSPOST VAN POSTNL, MOMENTEEL KAN HET EEN PAAR DAGEN LANGER DUREN VOORDAT JE DE PROEFDRUK ONTVANGT • Van 11 september t/m 27 september zijn wij alleen op afspraak telefonisch te bereiken. Alleen bestellingen via de site worden gewoon opgepakt. Letterpress en folie kan in deze periode iets langer duren dan op de site aangegeven staat. Aanvragen via de mail worden vanaf 28 september weer opgepakt.

Handgetekende illustraties

Persoonlijke en unieke llustraties

Heb je ooit iets unieks en persoonlijks willen hebben? Nou, wij hebben iets speciaals voor je! Onze collega Sanne maakt voor jullie de meest mooie illustraties. Zij maakt prachtige illustraties met waterverf, gouache, aqryk, fineliner en digitaal. En raad eens? Jij verwerkt ze na het tekenwerk zelf in onze editor voor geboortekaartjes, prachtige trouwkaarten of andere mooie kaarten.

Vind je de stijl van onze handgetekende geboortekaartjes ook zo geweldig? En wil je echt iets unieks en alleen van jou? Geen probleem! We kunnen ook illustraties op maat maken. Je kunt kiezen voor een enkele illustratie, zoals alleen jullie kindje(s), jullie huis of huisdier, of een volledig op maat gemaakt ontwerp door De Kaartjeswinkel. Het is helemaal aan jou!

Hoe werkt het precies?

Hoe werkt het precies? Nou, het is eigenlijk heel eenvoudig! Je neemt gewoon contact met ons op om een gepersonaliseerde tekening aan te vragen. Je beschrijft je ideeën en hoe je het voor je ziet. Wij nemen dan een kijkje naar je aanvraag en sturen je een vrijblijvende prijsopgave. Als je akkoord gaat, plannen we een datum in onze tekenschema. Op die afgesproken datum gaan we aan de slag met het tekenen van het kaartje, gebaseerd op jullie foto's en ideeën. Vervolgens sturen we het resultaat naar jullie e-mailadres.

Wij vragen voorafgaand aan ons werk om de betaling te voldoen. Nadat deze factuur is betaald gaan wij voor jullie aan de slag met de illustratie(s). Als jullie blij zijn met de illustraties plaatsen wij ze op een kaartje in je account op onze website. Daarna kun je de kaartjes zelf bewerken en bestellen zoals je wilt.

De prachtige maatwerk illustraties zijn alleen beschikbaar voor bestellingen van kaartjes of andere producten via onze website. Je ontvangt de afbeelding dus niet apart toegestuurd.

 


Meerprijs illustraties

Het is belangrijk om te weten dat de prijs van de kaartjes bovenop de prijs van het tekenwerk komt. De illustraties blijven ons eigendom en je kunt alleen maatwerk bestellen als je ook van plan bent om de kaarten via ons te bestellen. De tekeningen worden zoveel mogelijk gebaseerd op de foto's die je ons stuurt, maar er wordt altijd een eigen interpretatie aan gegeven. Het resultaat zal dus uniek en speciaal zijn!

Planning en beschikbaarheid

Wij hebben beperkt tijd beschikbaar voor maatwerk, omdat het behoorlijk druk is zit onze agenda snel vol. Maar maak je geen zorgen, stuur ons gerust een mail en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Het is goed om te weten dat er momenteel een wachttijd is van ongeveer 2 weken voordat wij kunnen starten. Dus als je iets speciaals wilt, is het slim om op tijd contact met ons op te nemen, zodat we jouw verzoek kunnen inplannen en aan de slag kunnen gaan!

Mix and match en stel je eigen gezin samen op het kaartje. 

Heb je nog suggesties voor aanvullende illustraties? Laat het ons gerust weten door een mail te sturen, dan kunnen wij deze opnemen in onze teken to-do lijst. De illustraties worden maandelijks aangevuld.