• Tweede proefdruk gratis!
 • Ambachtelijke folie, letterpress, preeg
 • Speciale papiersoorten

Behangcirkel

Een behangcirkel is de perfecte finishing touch voor de kamer van jullie kindje. Het is eenvoudig aan te brengen op elke muur. Onze behangcirkels kunnen volledig worden aangepast aan jouw wensen.

Welkom in de betoverende wereld van behangcirkels, waar elke muur een canvas wordt voor de verbeelding van jouw kleintje. Of je nu inspiratie zoekt vanuit het geboortekaartje of gewoon de sfeer van de kinderkamer wilt versterken, onze behangcirkels voegen een vleugje speelse charme toe aan elke hoek.

 

Waarom kiezen voor Behangcirkels?

 1. Personalisatie: Breng het geboortekaartje tot leven door elementen ervan te integreren in het behangontwerp. Personaliseer de cirkel met de naam van je kindje, geboortedatum, of schattige illustraties die de essentie van het kaartje vastleggen.
   
 2. Thematische Continuïteit: Laat de behangcirkels naadloos aansluiten bij de inrichting van de kamer. Of het nu gaat om een dieren-thema, pasteltinten of een sprookjesachtige sfeer, we passen het ontwerp aan om perfect bij de stijl van de kinderkamer te passen.
   
 3. Eenvoudige Installatie: Onze behangcirkels zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, waardoor je flexibel bent in het aanpassen van de ruimte naarmate je kleintje groeit.
   
 4. Kwaliteit en Duurzaamheid: We gebruiken hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat de behangcirkels niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook lang meegaan.
   
 5. Snelle en Zorgvuldige Levering: Zodra het ontwerp is goedgekeurd, wordt het snel en zorgvuldig bij je thuis bezorgd, klaar om de kinderkamer te transformeren in een wonderland.
   

Laat de Magie Beginnen!

Ontdek de magie van behangcirkels en geef de kinderkamer een uniek tintje. Van dromerige wolken tot schattige dieren, wij staan klaar om de verbeelding van je kleintje tot leven te brengen op de muren.

Breng de dromen van jouw kleintje tot leven met behangcirkels die de kamer betoverend mooi maken!