• Elke week nieuwe ontwerpen online!
 • Ambachtelijke folie, letterpress, preeg
 • Speciale papiersoorten

Preeg geboortekaartje met reliëfdruk (zonder kleur)

Soort kaart
Thema
 Toon meer
Extra
Formaat
 Toon meer
Bijzonder
Kleurtinten
Filter
Filters
 • Soort kaart
 • Thema
 • Extra
 • Formaat
 • Bijzonder
 • Kleurtinten

De voordelen van geboorte kaartjes met reliëf en hoe je ze kunt maken

Geboorte kaartjes met reliëf zijn unieke en bijzondere geboorte kaartjes die een extra dimensie geven aan de aankondiging van de geboorte van jullie kindje. Het reliëf zorgt voor een tastbare ervaring en geeft het kaartje een luxe uitstraling. Kies uit verschillende ontwerpen en personaliseer het kaartje met jullie eigen tekst en foto's.

Deze prachtige creaties zijn de perfecte manier om de geboorte van je kleintje te vieren en je blijdschap met de wereld te delen. Met hun unieke textuur en verfijnde details bieden ze een scala aan voordelen die je niet wilt missen. Laten we eens kijken naar de geweldige redenen waarom geboortekaartjes met reliëf de beste keuze zijn en hoe je zelf aan de slag kunt gaan om deze meesterwerken te maken!

 1. Visuele aantrekkingskracht: Geboortekaartjes met reliëf zijn werkelijk oogverblindend! De tastbare elementen en de verhoogde details voegen een extra dimensie toe aan het ontwerp, waardoor het kaartje er elegant en luxe uitziet. Het is een gegarandeerde manier om de aandacht van je ontvangers te trekken en een blijvende indruk achter te laten.

 2. Tastbare ervaring: Een geboortekaartje met reliëf biedt niet alleen een visueel spektakel, maar ook een tastbare ervaring. Wanneer je de kaart vasthoudt, voel je de reliëfstructuur onder je vingers. Het zachte reliëf voegt een gevoel van diepte en kwaliteit toe, waardoor de ontvanger een echt bijzondere ervaring heeft bij het openen van de envelop.

 3. Unieke stijl: Met geboortekaartjes met reliëf kun je je eigen stijl en persoonlijkheid tot uiting brengen. Of je nu kiest voor een subtiel reliëfpatroon of een gedurfde, opvallende textuur, je kunt er zeker van zijn dat je kaartje er uniek en onvergetelijk uitziet. Het reliëf geeft je de vrijheid om te experimenteren en een ontwerp te creëren dat echt bij jou en je kleintje past.

 4. Luxe uitstraling: Geboortekaartjes met reliëf stralen een gevoel van luxe en verfijning uit. Ze voegen een vleugje elegantie toe aan de aankondiging van je kleintje en geven een gevoel van bijzonderheid aan het hele geboorteproces. Je familie en vrienden zullen onder de indruk zijn van de aandacht voor detail en de hoogwaardige afwerking van deze prachtige kaartjes.

Nu je de voordelen van geboortekaartjes met reliëf kent, vraag je je misschien af hoe je ze zelf kunt maken. Maak je geen zorgen, het is gemakkelijker dan je denkt! 

1. Kies een ontwerp uit onze collectie of maak zelf een ontwerp

2. Ben je tevreden met het ontwerp? Bestel dan een geprinte proefdruk van het kaartje, indien dit mogelijk is bij de papiersoort en druktechnieken waar je nog meer voor kiest. Bestel ook een sample kaartje met een voorbedrukte preeg, zo krijg je een goed beeld van hoe een preegg/reliëfdruk eruit ziet.

3. Blij met de proefdruk of sample kaart? Maak het kaartje klaar, geef duidelijk aan d.m.v. een schaduw wat in reliëf gedrukt moet worden, evt. door middel van een extra mail naar ons toe. En tot slot, bestel je geboorte kaartje met reliëfdruk!

 

Voordelen van een geboorte kaartje met reliëf / preeg:


• Reliëf voor een tastbare ervaring

• Verschillende ontwerpen beschikbaar

• Personaliseerbaar met eigen tekst en foto's

• Unieke en bijzondere aankondiging van de geboorte van jullie kindje

• Luxe uitstraling door het reliëf

• Mogelijkheid om het kaartje volledig naar eigen wens te personaliserenVraag of onze professionele ontwerpers met jullie mee willen kijken voor advies