Handgemaakt papier met schepranden

Ons handgemaakte papier met schepranden, gemaakt van katoenen lompen, is ideaal voor huwelijksuitnodigingen, geboortekaartjes, diners en correspondentiesuites. Elk vel wordt met de hand geschept, geperst en met zorg gedroogd met behulp van eeuwenoude technieken van hoogwaardig, puur witte katoenpulp. Het resultaat is zacht, luxe papier met natuurlijke, luchtige schepranden. Deze vellen zijn geschikt voor kalligrafie, digitaal printen, letterpress en lichte aquarel.

Kalligrafie

De gebruikte ingrediënten en afwerking maken de papiertextuur nib-vriendelijk

Digitaal printen

Een inkjetprinter wordt aangeraden voor de beste resultaten bij het thuis printen

Letterpress

Papier vanaf 200 g/m² is het meest geschikt voor boekdruk / letterpress

Watercolour

Afhankelijk van persoonlijke voorkeur, is dit geschikt voor lichte aquarel/watercolour

duurzaam-handgeschept-papier-met-schepranden

Duurzaam papier in prachtige natuurlijke kleuren

Wil je je inschrijven voor een oplage? Dat kan, stuur ons dan een mail met je wensen!

Bekijk hier een mooi geboortekaartje op handgeschept papier met letterpress en folie vorm. Mooi verdiept gedrukt in het dikke zachte papier.

Pre-order

Heb je interesse en ben je opzoek naar een bijzonder geboortekaartje of een vintage trouwkaart op dit prachtige papier en wil je verzekerd zijn van dat we dit op voorraad hebben op het moment dat je het nodig hebt? Bestel dan de gewenste oplage vooruit.

Dit kan door ons een mailtje te sturen met het gewenste formaat en het gewenste aantal. Je ontvangt dan van ons een offerte en na bevestiging nemen wij je bestelling mee in onze productie!

>> Stuur een bericht naar info@dekaartjeswinkel.nl

Het maken van dit papier vergt veel tijd, en is zeker niet in een weekje klaar. Dus ben je opzoek naar een uniek geboortekaartje of een speciale romantische trouwkaart wees er dan ruim op tijd bij. Denk hierbij aan ca. 3 maanden voorafgaand aan de datum dat je het nodig hebt.

Volg onze verhalen/stories over papier maken bij ons op Instagram

duurzaam-handgeschept-papier-met-schepranden-lichtgrijs