Geboortekaartjes laten maken

Bij ons op de website kun je heel veel verschillende soorten geboortekaartjes vinden, een ruime keuze uit verschillende stijlen. Natuurlijk kun je ook zelf je geboortekaartje ontwerpen, maar zelf je geboortekaartjes ontwerpen blijkt in de praktijk vaak lastiger dan je had gedacht. Op veel verschillende websites zijn er vele ontwerptools beschikbaar waarmee je het ontwerp van een geboortekaartje zelf kunt bepalen. Maar het uiteindelijke resultaat van een zelf ontworpen geboortekaartje levert jammergenoeg in de meeste gevallen niet het mooie persoonlijke geboortekaartje op dat je voor jullie baby in gedachten had.

Academisch geschoolde ontwerpers

Waarom zouden jullie jullie geboortekaartjes zelf ontwerpen als jullie deze ook kunt laten ontwerpen door grafisch ontwerpers die er voor gestudeerd hebben?
Voor de professionele grafisch ontwerpers van De Kaartjeswinkel is het ontwerpen van mooie kaarten ons vak.
Door jullie wensen zo uitgebreid mogelijk aan ons door te geven kunnen wij een passend persoonlijk geboortekaartje voor jullie ontwerpen.

Met onze kunstacademie achtergrond kunnen wij jullie perfect adviseren in jullie keuze en zijn jullie gegarandeerd van het beste resultaat. Het hippe, stoere, leuke en unieke ontwerp dat perfect aansluit bij wat jullie voor ogen hebben voor jullie lieve baby.

Informeer naar onze mogelijkheden voor een ontwerp op maat voor zowel een letterpress gedrukt kaartje als een digitaal gedrukt kaartje.