KERSTSLUITING: van 25-12 t/m 01-01 zijn wij gesloten, de productietijd van de kaarten schuift hierdoor op.

Print geboortekaartjes

Soort
Geboortekaartjes
Speciaal
Speciaal papier
Soort kaart
Formaat
 Toon meer
Stijl
 Toon meer
Extra
Enveloppen soort
Enveloppen formaat
Collecties

Bij De Kaartjeswinkel vind je de meest prachtige en unieke geboortekaarten om de geboorte van jouw kindje te vieren.

Veel van onze persoonlijke kaarten zijn allemaal handgetekend met liefde en passie. Of je nu kiest voor een schattige illustratie van dieren, een stoere tekening van voertuigen of een sprookjesachtige afbeelding van een magisch bos, wij hebben voor ieder wat wils.

Daarnaast bieden we een scala aan thema's om uit te kiezen. Van de klassieke ooievaar tot een trendy geboortekaartje met een jungle thema, wij hebben het allemaal.

Onze kaarten worden gedrukt met behulp van verschillende technieken. Zo bieden wij letterpress, reliëfdruk, folie, preeg en andere speciale afwerkingen om de geboortekaart nog meer bijzonder te maken. Kies bijvoorbeeld voor een reliëfdruk van de naam van je kindje voor een extra dimensie op de kaart. Of ga voor een folie afwerking om het geboortekaartje een glanzende uitstraling te geven.

Bij ons staat kwaliteit voorop en daarom werken we met de beste materialen en druktechnieken. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte kaart en om je vragen te beantwoorden.

Kortom, of je nu op zoek bent naar een schattig en lief geboortekaartje of een stoere en hippe kaart, wij hebben het allemaal. Bekijk onze collectie en laat je verrassen door onze unieke en bijzondere geboortekaartjes.