De uitnodigingen voor je trouwerij

Een Letterpress trouwkaart. Misschien wel de ideale manier om jouw gasten te laten weten dat je gaat trouwen. Ben je bekend met de Letterpress techniek? Dan weet je vast hoe mooi en bijzonder deze druktechniek is. Heb je de keuze al gemaakt dat ook jouw trouwkaart bijzonder en smaakvol moet zijn? Kies dan voor de expertise met Letterpress van De Kaartjeswinkel. Wij zijn dé drukkerij die daarin is gespecialiseerd. Neem contact met ons op om te bespreken hoe jouw wensen tot leven kunnen komen. Ken je de Letterpress techniek nog niet? Laten we dan eens samen bekijken hoe we voor jou ook deze bijzondere manier van het drukken van een trouwkaart tot een groot succes kunnen maken. Je vindt onze contactgegevens onderstaand.

Zelf je trouwkaart ontwerpen?

Heb je die ene kaart die voor jou zo bijzonder is al in je hoofd? Heb je de kaart voor de bruiloft misschien zelfs al getekend of gemaakt? Ga dan naar onze website om de specificaties te bekijken. Voldoet jouw kaart hieraan? Dan staat niets je meer in de weg om deze bij De Kaartjeswinkel te bestellen. Heb je hulp nodig om de kaart om de juiste manier aan te leveren? Maak dan gebruik van onze voordelige dtp-service. Wij zorgen dan dat ook jouw kaart perfect klaar is om gedrukt te worden.

Een Letterpress trouwkaart en meer in het assortiment

De Kaartjeswinkel heeft als specialisme de Letterpress druktechniek. Dit voeren wij uit met onze Heidelberg drukpers. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen uit ontwerpen of eigen design voor:

  • Geboortekaartjes
  • Visitekaartjes
  • Uitnodigingen
  • Rouwkaarten
  • Bedankkaartjes

Letterpress trouwkaart

Bekijk de voorbeelden op de website of kies direct jouw favoriete ontwerp. Met onze druktechnieken en vaardigheid wordt ook jouw trouwkaart zeer fraai en bijzonder.

Contact opnemen over jouw Letterpress trouwkaart of andere kaart

Wil je een persoonlijke afspraak maken om langs te komen? De Kaartjeswinkel heeft daarvoor een vestiging in Almelo. Hier kun je jouw wensen voor de trouwkaart bespreken en ons advies ter harte nemen. Op die manier heb je de voor jou beste keuze voor een Letterpress resultaat. Voor het maken van zo’n afspraak bel je met 071-2041822. Dit nummer kun je ook bellen voor je vragen over trouwkaarten met Letterpress design. Communiceer je liever via een contactformulier? Dat vind je op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Bijvoorbeeld over jouw vraag over een Letterpress trouwkaart.