>> Ga nu naar de site van onze online drukkerij


Snelle levering en eenvoudig bestellen van jouw kaarten

Op zoek naar een goede online drukkerij? Dan vind je een prima drukkerij in De Kaartjeswinkel. Wij zijn een online bedrijf dat is gespecialiseerd in Letterpress drukwerk. Deze techniek voeren wij uit met een Heidelberg drukpers. Deze bijzondere drukpers is geschikt om de meest bijzondere kaartjes te maken. Dat doen we bij De Kaartjeswinkel in samenhang met onze vaardigheid. Letterpressdrukken is namelijk een ambachtelijk stuk vakmanschap. Het drukproces vraagt om voortdurende aandacht en bijstelling. Alleen op die manier wordt het unieke karakter bereikt. Dat zorgt er natuurlijk voor dat jouw order bijzonder en onderscheidend is. Degene die jouw kaart ontvangt zal aangenaam verrast zijn. Het is immers jouw unieke idee dat het verschil in zorg en aandacht heeft gemaakt. Laat online drukkerij De Kaartjeswinkel je helpen met het bereiken van dit succes.

Je ontwerp online aanleveren

Wil je volledig online werken en aanleveren? Dat kan met onze handige softwaretool. Volg de instructies en specificaties en ontvang binnen korte tijd het resultaat in huis. Onze drukkerij maakt dit perfect voor je in orde. Ben je misschien wat minder bedreven in dtp werk? Dan kun je ook gebruikmaken van onze dtp-service. Tegen een voordelig tarief zorgen we dat jouw online of persoonlijke bestelling drukklaar wordt gemaakt. Ook in dit geval zal onze drukkerij zorgen voor een optimaal eindresultaat.

Online kaarten bestellen. Voor welk soort kaarten kan dit?

Bij De Kaartjeswinkel leveren we je een compleet aanbod van verschillende kaarten in allerlei thema’s. Enkele van de meest voorkomende ontwerpen zijn:

  • Rouwkaarten
  • Visitekaartjes
  • Geboortekaarten
  • Uitnodigingen en bedankkaarten
  • Trouwkaarten

letterpress-trouwkaart-perzik-blinddruk-eva-en-thijs3

Bekijk de voorbeelden op de website om te zien of jouw favoriete ontwerp er direct bij zit. Wil je je jouw eigen ontwerp laten verfijnen en geschikt maken om te drukken? Neem dan contact met ons op voor onze dtp-service. Wij zorgen dan dat jouw ideeën perfect drukklaar worden gemaakt.

Contact opnemen met online drukkerij De Kaartjeswinkel

Bij De Kaartjeswinkel zijn we je graag van dienst vanuit Almelo, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Delft, Den Haag, Enschede, Haarlem, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Met een onlineadvies via het contactformulier op de website. Persoonlijk contact opnemen met onze drukkerij? Dan bel je De Kaartjeswinkel op telefoonnummer 071-2041822. Je kunt ook een bezoek brengen aan onze drukkerij om voorbeelden te bekijken en je wensen te bespreken. Je vindt ons in Almelo en vanaf 2017 ook weer in Voorschoten. De Kaartjeswinkel is jouw favoriete online drukkerij.