Meest gestelde vragen

Type hier je vraag:
Gerelateerde vragen over Vragen over levertijd
- Leveren jullie ook naar België?

We leveren ook heel snel geboortekaartjes naar België. Met de pakketpost PostNL zijn de kaartjes er vaak al binnen een werkdag, maar houdt voor de zekerheid 2 werkdagen aan. De kosten voor een pakket verzending naar België bedragen € 14,65. Let op: brievenbuspost gaat niet zo heel snel naar België. Het kan dus zijn dat je proefkaartje er langer over doet.


- Levering rondom de feestdagen

Wij houden de leverdagen aan van PostNL. Er wordt dan ook niet geleverd op feestdagen (27 april, Pasen, Pinksterdagen, Hemelvaart, Kerstdagen en Nieuwjaarsdag).Let op: ook wij merken rondom drukke feestdagen zoals de decembermaand soms vertraging in onze pakketten. Houd hier rekening mee.


- Wat is de levertijd van letterpress trouwkaarten?

Na ontvangst van betaling en akkoord op het definitieve ontwerp van jullie trouwkaarten ligt de productietijd tussen de 8 – 12 werkdagen. Hierna bieden wij de kaarten aan bij PostNL. Je ontvangt automatisch een email van ons met de track en trace van de zending zodra de zending in het sorteerproces zit van PostNL.


- Wat is de levertijd van print geboortekaartjes?

Na ontvangst van betaling en akkoord op het definitieve ontwerp van jullie geboortekaartjes ligt de productietijd tussen de 2 – 3 werkdagen.  Hierna bieden wij de kaarten aan bij PostNL. Je ontvangt automatisch een email van ons met de track en trace van de zending zodra de zending in het sorteerproces zit van PostNL.


- Wat is de levertijd van letterpress geboortekaartjes?

Na ontvangst van betaling en akkoord op het definitieve ontwerp van jullie geboortekaartjes ligt de productietijd tussen de 5 – 6 werkdagen. Dit is afhankelijk van het aantal drukgangen van jullie kaartje. Hierna bieden wij de kaarten aan bij PostNL. Dit betekent dat er bijna altijd een weekend tussenzit, en jullie de kaarten na ca. een week zullen ontvangen. Je ontvangt automatisch een email van ons met de track en trace van de zending zodra de zending in het sorteerproces zit van PostNL.