• Tweede proefdruk gratis!
 • Ambachtelijke folie, letterpress, preeg
 • Speciale papiersoorten
Maanposter handgeschept papier James
maanposter-james

Maanposter handgeschept papier James

HG Poster 21x30
Unieke maanstandposter op geschept papier
 • Pas de tekst aan
 • Stuur ons de uitgerekende datum en gewenste maankleur
 • Wij plaatsen de juiste maan voor jou in het ontwerp
 • Bestel een persoonlijke maanposter

^ Lees de stappen hierboven door en dan maken wij samen je speciale maanstandposter!

Technische specificaties

Type poster: Enkel, staand
Formaat: 20x30 cm
Bedrukking voorzijde: Print
Bedrukking achterzijde: Print mogelijk
Papier op foto Handgeschept papier 210 gram
Proefdruk mogelijk: Ja

 

BELANGRIJK

> Voor dit papier geldt het volgende; Er kan niet aflopend gedrukt worden op dit papier. Houdt hiervoor rondom 1 cm vanaf de randen aan. 
 
> Elk velletje is anders qua dikte en vorm. hierdoor komt de bedrukking op elk kaartje anders uit. Het kan zijn dat een bedrukking minder egaal (door losse papiervezels) en schuin op een kaartje komt. Dit is inherent aan dit papier.
 
> Probeer zo min mogelijk gevulde vormen te gebruiken. Door de grovere structuur van het papier wordt niet alles even egaal gedrukt. Dit is de charme van het papier. Hou je hier niet van, dan kun je beter voor gladder papier kiezen.

Met onze prijscalculator vul je gemakkelijk al jouw voorkeuren in. Op basis van deze poster volgt dan een (onder voorbehoud) prijsberekening.​

Bereken alvast jouw prijs

 

Je kunt hier ook geheel een eigen poster ontwerpen, start dan met een blanco poster en ga helemaal los met oze afbeeldingen uit onze beeldbank.

Aangepaste levertijden kerst

Tussen 24 december en 1 januari kunnen wij geen ambachtelijke posters en kaarten drukken geen i.v.m. sluiting van de leverancier van onze drukstempels.

Posters en kaarten met bijzondere afwerkingen zoals handgeschept papier, foliedruk, preeg (reliëf zonder kleur) en letterpress worden op 2 januari weer in productie genomen. Posters en kaarten zonder bijzondere afwerkingen (print en digitale folie) worden wel in productue genomen. 
 

Productietijd

Op werkdagen besteld vóór 11 uur, is dezelfde werkdag in productie.

1 - 3 werkdagen - voor print
4 - 6 werkdagen - voor folie, letterpress, preeg 

Hierna bieden wij het pakket aan bij bezorgdienst.

Je ontvangt automatisch een mail met track en trace zodat je je pakket kunt volgen. Wij kunnen geen invloed uitoefenen op de levertijd van PostNL. 

De productie en de levering van kaarten en posters is en blijft mensenwerk. Ondanks dat we er alles aan doen om je bestelling binnen de afgesproken tijd te leveren, kun je hier geen rechten aan ontlenen. Wij vragen je begrip als door onvoorziene omstandigheden je bestelling een dagje later wordt geleverd.

Wij werken alleen op werkdagen. In het weekend en op nationale feestdagen worden geen ontwerpen gecontroleerd, ontwerpen aangepast of gedrukt.

 

  Heb je nog vragen of wil je dat wij even met je meekijken?

  Di t/m vrij 10.00 - 13.00 uur  
  071-2041822 // info@dekaartjeswinkel.nl

    

   Varianten
   Maanposter handgeschept papier Finn
   Maanposter Mees 30x40