• Tweede proefdruk gratis!
  • Ambachtelijke folie, letterpress, preeg
  • Speciale papiersoorten

Letterpress visitekaartjes

Echt indruk maak je met een letterpress visitekaartje.

Je merk, ontwerp, huisstijl verdiept gedrukt in dik katoen.
De indruk in het zachte katoen zorgt dat je visitekaartje tot leven komt. Je ziet het en je voelt het.

Maak je eigen letterpress visitekaartjes geheel zelf in onze online editor. In je eigen tijd, rustig op de bank en wanneer het jou uitkomt. Wil je dat wij even met je ontwerp meekijken dan kan dat uiteraard. Stuur ons dan een mail of stuur ons een appje.

Letterpress visitekaartjes

Letterpress visitekaartjes zijn een absolute game changer als het gaat om indruk maken op potentiële klanten of zakenpartners. Deze prachtige kaartjes worden gemaakt met behulp van een ouderwetse druktechniek die een diepe indruk achterlaat, letterlijk en figuurlijk!

Als je een letterpress visitekaartje in handen krijgt, voel je meteen de kwaliteit en vakmanschap. Het papier is dik en stevig, en het ontwerp is zorgvuldig uitgesneden, waardoor de randen perfect scherp zijn. Maar het is de diepte en textuur van de inkt die echt het verschil maakt. Door de druktechniek wordt de inkt in het papier gedrukt, wat zorgt voor een tastbare en visuele ervaring.

Het mooie van letterpress visitekaartjes is dat ze zich onderscheiden van de rest. In een wereld waarin bijna alles digitaal wordt gemaakt, bieden letterpress visitekaartjes een tastbaar en persoonlijk alternatief. De kaartjes zijn uniek, en geven de ontvanger het gevoel dat er tijd en moeite in is gestoken. Ze zijn perfect voor mensen die willen opvallen en zich willen onderscheiden van de massa.

Letterpress visitekaartjes zijn ook geweldig voor mensen die zich bezighouden met design en kunst. De druktechniek biedt oneindige mogelijkheden voor het spelen met kleur, textuur en ontwerp. Je kunt kiezen uit een breed scala aan papiersoorten en inktkleuren, en de ontwerpen kunnen eenvoudig worden aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Ten slotte zijn letterpress visitekaartjes niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Door het gebruik van hoogwaardige materialen gaan deze kaartjes veel langer mee dan standaard visitekaartjes. Dit maakt ze niet alleen goed voor het milieu, maar ook een slimme investering op lange termijn.

Dus als je op zoek bent naar een manier om jezelf of je bedrijf te onderscheiden van de rest, overweeg dan zeker om letterpress visitekaartjes te laten maken. Met hun indrukwekkende kwaliteit en tijdloze uitstraling, zullen ze zeker indruk maken op iedereen die ze ontvangt.