Momenteel draaien wij op halve kracht, en ervaren wij een hoge werkdruk waardoor de productie van onze kaarten mogelijk langer kan zijn dan aangegeven op de site. Wij waarderen je geduld en begrip hierin. Bedankt!

Online je eigen maken in Den Haag

De mooiste ontwerpen voor unieke kaarten

Ben je in Den Haag bekend met een letterpress geboortekaartje of trouwkaart? Dan weet je vast hoe mooi en bijzonder deze zijn. Bij De Kaartjeswinkel zijn we razend enthousiast over deze druktechniek voor letterpress trouwkaarten en geboortekaartjes. Ook voor jou in Den Haag kun je bij onze drukkerij en online ontwerpstudio terecht. Met de bijzondere druktechniek kun je ook hele bijzondere visitekaartjes laten drukken.

Een stijlvolle en unieke rouwkaart behoort eveneens tot de mogelijkheden. Ken je deze techniek nog niet? Bekijk dan de voorbeelden op onze website maar eens. Je vindt er wellicht inspiratie voor jouw trouwkaarten in Den Haag. Je kunt gebruikmaken van onze standaard designs. Die vind je in een ruime keuze voor alle denkbare thema’s.

De mogelijkheden van onze online drukkerij in Den Haag

Wil jij je eigen ontwerp online maken met onze softwaretool? Of wil jij graag je zelf ontworpen kaart tastbaar maken? Met behulp van onze online drukkerij in Den Haag kan dat. Wij zorgen voor een kaart van hoge kwaliteit die precies op maat voor en door jou gemaakt is. Kom je er niet helemaal uit? Onze dtp-service staat voor je klaar. Laten we samen werken je perfecte kaartje in onze online drukkerij, waar je ook woont of werkt.

De online drukkerij in Den Haag: altijd en overal beschikbaar

Ook wij gaan met de tijd mee en zijn al geruime tijd online bereikbaar. Je kunt op elk moment en vanaf elke plaats een bestelling plaatsen. En het is geen probleem als je jouw eigen ontwerp wilt aanleveren. Sterker nog: daar helpen wij je heel graag mee. Met de Letterpress druktechniek wordt jouw online ontwerp omgezet in een fysieke en tastbare kaart van hoge kwaliteit. Je kunt via onze online drukkerij in Den Haag ook advies vragen van onze ontwerpstudio. Samen realiseren wij jouw perfecte kaartje in onze online drukkerij.

 

Jouw eigen ontwerp maken gewoon thuis in Den Haag

Ook in Den Haag zijn er veel creatieve mensen die een eigen ontwerp willen laten drukken in een bijzonder eindresultaat.
Heb je trouwkaarten als ruwe schets ontworpen? Ga dan met ons in gesprek over de mogelijkheden om er een unieke letterpress trouwkaart van te laten maken.

De druktechniek wordt in onze online drukkerij met zorg en aandacht toegepast. Hiervoor beschikken we over een Heidelberg drukpers. Dit specialisme heeft ons bij De Kaartjeswinkel enkele jaren geleden als passie gegrepen. Sindsdien maken we voor onze klanten in Den Haag en elders de mooiste en bijondere high end geboortekaartjes en trouwkaart. Heb je hulp nodig voor de uitvoering van jouw persoonlijke ontwerp? Neem dan contact met ons op voor ondersteuning. Ook om de in het oog springende visitekaartjes te laten drukken ga je naar De Kaartjeswinkel.

Wat maakt het verschil bij unieke geboortekaartjes?

Een Letterpress geboortekaartje of ander soort stijl kaart wordt gedrukt met een Heidelberg drukpers. In onze drukkerij in het centrum van Leiden is deze bijzondere drukpers nog volop in gebruik, ook bij onze online drukkerij. De bijzondere geboortekaarten en trouwkaarten  komen als volgt tot stand:

• Wij gaan aan de hand van je wensen aan de slag met het ontwerp 
• Ontwerp voorbereiden en goedkeuren
• Wij maken een afdruk van een negatief op film
• Hierna belichten wij de drukplaat met behulp van deze film met UV licht
• Drukplaat wordt hierna uitgewassen
• Het overgebleven verhoogde oppervlak wordt uitgehard door na te belichten
• Drukken en voortdurend handmatig bijstellen van onze Heidelberg drukpers