• Tweede proefdruk gratis!
  • Ambachtelijke folie, letterpress, preeg
  • Speciale papiersoorten

Online kaarten maken Utrecht

 

Welkom bij De Kaartjeswinkel waar je ook in Utrecht voor uw geboortekaartjes terecht kunt. De plek waar vakmanschap en creativiteit samenkomen om jouw aankondiging van nieuw leven te om te toveren tot een waar kunstwerk. Onze passie ligt in het creëren van geboortekaartjes die niet alleen de geboorte van jouw kindje vieren, maar ook een blijvende indruk achterlaten bij de ontvangers.

Het drukken is een handmatig proces. Dit vereist zorg en aandacht. Bij De Kaartjeswinkel hebben we dit volledig in de vingers. Ook voor jou in Leiden verzorgen we hiermee graag ook unieke geboortekaartjes, visitekaartjes drukken wij voor je en ook uitnodigingen wordt stijlvol gemaakt.

Letterpress, een eeuwenoude druktechniek waarbij het papier met reliëf wordt bedrukt, geeft jouw geboortekaartje een tastbare en luxueuze uitstraling. Met diepe indrukken en rijke texturen creëren we een ervaring die niet alleen visueel is, maar ook voelbaar. Elke aanraking herinnert je aan de liefde en vreugde die de geboorte van jouw kindje met zich meebrengt.

Als je op zoek bent naar een vleugje glamour en schittering, dan is foliedruk de perfecte keuze. Met onze hoogwaardige folietechnieken kunnen we jouw geboortekaartje laten stralen met metallic accenten die de aandacht trekken en de verwondering vergroten. Of je nu kiest voor goud, zilver, koper of een andere opvallende kleur, de glans van foliedruk zal de ontvangers betoveren.

Voor een verfijnde en subtiele afwerking bieden we preeg en reliëf aan. Met deze technieken creëren we reliëf-effecten op het papier, waardoor jouw geboortekaartje een tastbaar kunstwerk wordt. Of het nu gaat om een zacht reliëf dat het ontwerp subtiel versterkt of om een gedurfd reliëf dat de aandacht trekt, de mogelijkheden zijn eindeloos en we helpen je graag om jouw visie werkelijkheid te maken.

We hebben een uitgebreide collectie van inspirerende ontwerpen om uit te kiezen, maar we begrijpen ook dat jouw geboortekaartje een persoonlijke weerspiegeling moet zijn van jouw unieke verhaal. Daarom bieden we volop ruimte voor personalisatie, zodat je jouw eigen stempel kunt drukken op het ontwerp, ook in Utrecht. Voeg een persoonlijke boodschap toe, kies de kleuren die passen bij jouw stijl en speel met de lettertypes om het perfecte geboortekaartje te creëren dat de geboorte van je kindje verdient.

Wat maakt het verschil bij unieke geboortekaartjes?

Een Letterpress geboortekaartje of ander soort stijl kaart wordt gedrukt met een Heidelberg drukpers. In onze drukkerij in het centrum van Utrecht is deze bijzondere drukpers nog volop in gebruik, ook bij onze online drukkerij. De bijzondere geboortekaarten en trouwkaarten  komen als volgt tot stand:

• Wij gaan aan de hand van je wensen aan de slag met het ontwerp 
• Ontwerp voorbereiden en goedkeuren
• Wij maken een afdruk van een negatief op film
• Hierna belichten wij de drukplaat met behulp van deze film met UV licht
• Drukplaat wordt hierna uitgewassen
• Het overgebleven verhoogde oppervlak wordt uitgehard door na te belichten
• Drukken en voortdurend handmatig bijstellen van onze Heidelberg drukpers

Fraaie kaartjes voor iedere gelegenheid

Ben je in Utrecht op zoek naar een Letterpress trouwkaart of geboortekaartje? Wil je visitekaartjes drukken of een andere bijzondere kaart laten maken? In Leiden kun je dan gebruikmaken van de uitstekende service en kwaliteit van De Kaartjeswinkel. Wij zijn een online drukkerij en leveren onze producten aan klanten in heel Nederland en België. Ook voor jou in Utrecht hebben we de geboortekaartjes waar je naar zocht. Bekijk onze collectie letterpress geboortekaarten en bijzondere trouwkaarten. Unieke geboortekaartjes en de mooiste trouwkaarten vind je tussen onze standaard ontwerpen. Wil je liever een persoonlijk ontwerp door ons laten maken, een echt uniek kaartje speciaal voor jullie. Lees dan snel verder of bel of mail ons voor een persoonlijke afspraak. Onze contactgegevens van De Kaartjeswinkel vind je onderaan de site in onze footer.

 

Nu kun je ook zelf je geboortekaartje aanpassen online op onze site. Je hoeft geen afspraak te maken of bij ons langs te komen. Kies je ontwerp en pas hem aan naar je wensen. Als je kindje geboren is pas je de laatste gegevens aan en bestel je je kaarten. 

 

Hoge kwaliteit geleverde letterpress geboortekaartjes uit Utrecht

De nieuwe ouders kreeg de geboortekaartjes in huis en was teleurgesteld in de leverancier. De kwaliteit liet te wensen over en de afwerking was onvoldoende. Snel werd besloten om de geboortekaartjes opnieuw te laten drukken. Een snelle zoektocht en vergelijking bracht hen bij ons Wij hebben voor deze jonge ouders snel en vakkundig een letterpress geboortekaartje ontworpen en in een oplage van 150 in de drukkerij gemaakt. Nog op tijd voor verzending en naar volle tevredenheid van deze jonge ouders!