• Tweede proefdruk gratis!
  • Ambachtelijke folie, letterpress, preeg
  • Speciale papiersoorten

Online kaarten maken Antwerpen

Kaartenspecialist in België en Nederland

Heb je in Antwerpen ook al gehoord van een Letterpress geboortekaartje?

Een Letterpress geboortekaartje en ook de Letterpress trouwkaart behoren tot de specialismen van De Kaartjeswinkel. Wij leveren trouwkaarten en unieke geboortekaartjes aan onze klanten in België en Nederland.

Onze online drukkerij De Kaartjeswinkel zorgt iedere keer opnieuw dat de meest bijzondere kaarten onze drukkerij verlaten. Op weg naar jou in Antwerpen bijvoorbeeld.

Letterpress geboortekaartjes zijn bezig om steeds populairder te worden. In de drukkerij van De Kaartjeswinkel zijn we een aantal jaren geleden begonnen met het drukken met deze ambachtelijk druktechnieken voor bijzonderen trouwkaarten en unieke letterpress geboortekaartjes. Daarvoor hebben we niet één maar twee Heidelberg drukpersen aangeschaft. Ook voor een bijzondere rouwkaart met letterpress kun je bij ons terecht. Tevens voor de meest bijzondere visitekaartjes kun je in Antwerpen trouwens gebruik maken van deze techieken bij De Kaartjeswinkel.

Wil je weten hoe we jouw idee vertalen naar een uniek eindresultaat? Neem dan contact met ons op door ons te bellen, appen of mail ons.

Eigen ontwerp of standaard ontwerp gebruiken in Antwerpen

Voor De Kaartjeswinkel maakt dit niet uit. Wij voldoen namelijk gewoon aan jouw wensen. Heb je al een eigen ontwerp of al een ruw idee? Bijvoorbeeld voor letterpress trouwkaarten of unieke letterpress geboortekaartjes? Bespreek dit dan eens met ons. Zo kunnen we samen zorgen dat jouw Letterpress geboortekaartje of trouwkaart er precies zo uit komt te zien als je had gewenst. Dezelfde technieken kun je laten toepassen door ons voor een rouwkaart of bijvoorbeeld als je visitekaartjes laat drukken. In Antwerpen of elders in België en Nederland.

 

Nu kun je ook zelf je geboortekaartje aanpassen online op onze site. Je hoeft geen afspraak te maken of bij ons langs te komen. Kies je ontwerp en pas hem aan naar je wensen. Als je kindje geboren is pas je de laatste gegevens aan en bestel je je kaarten. 

 

Hoge kwaliteit geleverde letterpress geboortekaartjes geleverd in Antwerpen

Een aankomend bruidspaar kreeg de trouwkaarten in huis en was teleurgesteld in de leverancier. De kwaliteit liet te wensen over en de afwerking was onvoldoende. Snel werd besloten om de trouwkaarten opnieuw te laten drukken. Een snelle zoektocht en vergelijking bracht hen bij De Kaartjeswinkel. Wij hebben voor dit bruidspaar snel en vakkundig een Letterpress trouwkaart ontworpen en in een oplage van 150 in de drukkerij gemaakt. Nog op tijd voor verzending en naar volle tevredenheid van deze aanstaande echtelieden!

Wat maakt het verschil bij unieke geboortekaartjes?

Een Letterpress geboortekaartje of ander soort stijl kaart wordt gedrukt met een Heidelberg drukpers. In onze drukkerij in het centrum van Leiden is deze bijzondere drukpers nog volop in gebruik, ook bij onze online drukkerij. De bijzondere geboortekaarten en trouwkaarten  komen als volgt tot stand:

• Wij gaan aan de hand van je wensen aan de slag met het ontwerp 
• Ontwerp voorbereiden en goedkeuren
• Wij maken een afdruk van een negatief op film
• Hierna belichten wij de drukplaat met behulp van deze film met UV licht
• Drukplaat wordt hierna uitgewassen
• Het overgebleven verhoogde oppervlak wordt uitgehard door na te belichten
• Drukken en voortdurend handmatig bijstellen van onze Heidelberg drukpers