• Tweede proefdruk gratis!
  • Ambachtelijke folie, letterpress, preeg
  • Speciale papiersoorten

Zelfklevende strikjes

Zelfklevende klassieke strikjes

Welkom op onze pagina vol zelfklevende strikjes, perfect voor klassieke geboortekaartjes!

Met onze zelfklevende strikjes geef je jouw geboortekaartjes net dat beetje extra. Het toevoegen van een strikje aan de kaart zorgt voor een charmante en speelse uitstraling. Of je nu kiest voor een schattig roze strikje voor een meisje of een stoer blauw strikje voor een jongen, wij hebben voor ieder wat wils.

Onze strikjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn gemakkelijk aan te brengen op de kaart. Zo kun je jouw klassieke geboortekaartjes in een handomdraai omtoveren tot unieke en bijzondere kaarten.

Bij ons vind je een ruime keuze aan kleuren en stijlen. Van romantische roze strikjes tot stijlvolle donkerblauwe strikjes, wij hebben het allemaal. Bovendien zijn onze strikjes ook perfect te combineren met andere decoratieve elementen.

Onze zelfklevende strikjes zijn niet alleen geschikt voor geboortekaartjes, maar ook voor andere feestelijke gelegenheden, zoals bruiloften en verjaardagen. Zo kun je met onze strikjes jouw kaarten en uitnodigingen net dat beetje extra geven en indruk maken op jouw gasten.

Kortom, onze zelfklevende strikjes zijn de perfecte manier om jouw klassieke geboortekaartjes om te toveren tot unieke en speelse kaarten. Bekijk onze collectie en ontdek de vele mogelijkheden die onze strikjes te bieden hebben.