Maak het verschil met bijzondere kaarten

Ben je op zoek naar een goede drukkerij? Wil je bijzondere kaarten voor een bijzondere gelegenheid? Dan ben je misschien al wel bekend met de Letterpress druktechniek. Bij drukkerij De Kaartjeswinkel zijn we er gek op. Fraaie en bijzondere resultaten in elk soort thema rollen bij ons van de persen. Iedere keer opnieuw een bijzonder en fraai eindresultaat. Ben je net als wij ook zo enthousiast? Kom dan eens langs bij drukkerij De Kaartjeswinkel in Almelo. Je kunt ook voorbeelden van deze druktechniek bekijken op de website. Wij bieden je een flink aantal standaardvoorbeelden die je naar eigen smaak en wensen kunt gebruiken. Wil je liever je eigen ontwerpen laten drukken in onze drukkerij? Dan behoort dat zeker ook tot de mogelijkheden. Neem maar eens contact met ons op om dit te bespreken. We zijn ervan overtuigd dat we ook voor jou de meest bijzondere kaarten maken. Je maakt daarmee het verschil in fraaiheid en uniciteit die jouzelf ook op laten vallen.

Hoe werkt de Heidelberg drukpers?

De Heidelberg drukpers is en verfijnd en specialistisch apparaat. Hiermee maken we die bijzondere Letterpress kaarten. Jouw kaarten zijn nooit allemaal helemaal hetzelfde. Dat komt, omdat we iedere keer bijstellen tijdens het drukproces. 

In de basis werkt de Heidelberg machine met een drukplaat. Deze bereiden we voorafgaand aan het drukken voor, door middel van een polymeerplaat te belichten met UV licht en hierna uit te wassen. Er ontstaat een oppervlak en dat harden we eerst nog een keer uit, voordat de cliché op de pers wordt bevesitgd en er daadwerkelijk gedrukt gaat worden. Een specialistische techniek waar we bij De Kaartjeswinkel uitermate bedreven in zijn. Het drukken op zacht katoen en de handgemengde inkt zorgt er vervolgens voor dat iedere kaart uniek en bijzonder wordt. Voor 99% een identieke kaart, maar daarmee toch altijd net even anders. Dat vinden we nou ook juist de charme van de Letterpress druktechniek.

Welk soort kaarten kun je bestellen bij drukkerij De Kaartjeswinkel?

We kunnen kaarten drukken voor elk soort thema. Naar eigen ontwerp of met de standaard bijzondere ontwerpen van onze eigen drukkerij. Denk bijvoorbeeld aan deze veelgevraagde kaarten:

letterpress-geboortekaartje-meisje-stippen-jet

Contact leggen met drukkerij De Kaartjeswinkel

We geven je graag meer informatie vanuit Almelo, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Delft, Den Haag, Enschede, Haarlem, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Of we plannen direct een afspraak voor je in. Je kunt drukkerij De Kaartjeswinkel bellen op telefoonnummer 071-2041822. We kunnen je ook terugbellen of mailen. Daarvoor kun je het contactformulier op de website gebruiken. Voor de beste resultaten in Letterpress drukwerk ga je naar drukkerij De Kaartjeswinkel.