Hoe bestel je bij ons je geboortekaartje?

Collectiekaart

Ben je enthousiast over onze luxe high end geboortekaartjes? Dan is het handig om een proefpakket bij ons te bestellen. Op deze manier kun je kennis maken met de kwaliteit van ons drukwerk en het mooie papier. Even voelen is toch anders dan een kaart op beeldscherm beoordelen.

Zit jouw favoriete kaartje er niet bij? Geen probleem.
Bestel dan een vergelijkbaar kaartje met die je voor ogen hebt samen met een kleurstaal in de gewenste kleur of vraag of wij toch het specifieke kaartje in huis hebben. Zo krijg je toch een goed beeld van het geheel.

Een kaart uit onze luxe high value collectie bestaat uit een compleet voorstel in PDF voor de kaart, kleurvoorstel voor een envelop, sluitzegel, adreslabel of envelopbedrukking en een persoonlijke postzegel.

Digitaal voorbeeld

Ben je verliefd geworden op een collectiekaart van ons en wil je exact dit kaartje met je eigen naam, tekst en evt. aanpassing in kleur. Wij vragen hiervoor een aanbetaling van €35. Bij opdracht van de kaarten nemen wij dit bedrag in mindering op de totaalfactuur. Het digitale voorbeeld is enkel voor een voorstel voor de kaart. Een compleet voorstel volgt bij opdracht.

Wens je toch wat meer aanpassingen en heb je dit aangegeven dan hebben wij dit voor je opgenomen onder het kopje ‘ontwerpkosten’ in de offerte. Wil je graag een voorbeeld zien met deze aanpassingen erin verwerkt dan sturen wij je voorafgaand aan onze werkzaamheden onze factuur voor de ontwerpkosten. In de prijs zijn 2 correctierondes inclusief. Mochten er meer correctierondes nodig zijn, dan worden de kosten hiervan duidelijk van te voren aangegeven.

Ontwerp op maat

Zit je kaartje niet tussen onze collectie maar ben je wel verliefd geworden op onze ontwerpstijlen? Dan kunnen wij ook speciaal voor jou een ontwerp op maat maken. Wij kunnen een bestaand kaartje naar je sturen per post wat qua papier en druktechniek overeenkomt met jullie wensen. Even voelen is toch heel anders dan een kaart op beeldscherm beoordelen.

Prijzen voor een ontwerp op maat hebben een meerprijs van minimaal €160 bovenop de drukkosten in onze prijslijst.
Informeer gerust naar de mogelijkheden en of er plek is in onze planning voor een ontwerp op maat in de periode voorafgaand aan het gewenste verzendmoment.

Een ontwerp op maat bestaat uit een geheel compleet en verzorgd voorstel in PDF voor de kaart, kleurvoorstel voor een envelop, sluitzegel, adreslabel of envelop bedrukking en een persoonlijke postzegel. 

Enthousiast

Ben je enthousiast over onze luxe geboortekaartjes en weten jullie ongeveer wat jullie qua stijl voor ogen hebben dan kunnen wij een gerichte offerte voor jullie op gaan stellen aan de hand van jullie uitgebreid toegelichte wensen.

Wij zullen een geheel complete offerte voor jullie opstellen waarin alles omtrent het geboortekaartje is opgenomen en jullie verder nergens meer aan hoeven te denken. Als deze akkoord is dan kunnen jullie hem online accepteren.

Voorafgaand aan onze werkzaamheden sturen wij onze factuur voor onze werkzaamheden. In de prijs zijn 3 correctierondes inclusief. Mochten er meer correctierondes nodig zijn, dan worden de kosten hiervan duidelijk van te voren aangegeven.

Eigen ontwerp

Ben je enthousiast over onze kaarten? Dan is het handig om een proefpakket bij ons te bestellen. Op deze manier kun je kennis maken met de kwaliteit van ons drukwerk en het mooie papier. Even voelen is toch anders dan een kaart op beeldscherm beoordelen.

Hebben je zelf een ontwerp voor jullie kaartje? Dat kan ook. Bestel dan een vergelijkbaar kaartje met die je voor ogen hebt samen met een kleurstaal in de gewenste kleur. Zo krijg je toch een goed beeld van het geheel.

Eigen schets of idee

Heb je een eigen tekening of schets en wil je dat wij deze uitwerken? Stuur ons zo uitgebreid mogelijk je ideeën en schetsen toe. Wij kunnen dan de ontwerpkosten voor je in kaart brengen en dit opnemen onder het kopje ‘ontwerpkosten’ in de offerte. Wil je graag een voorbeeld zien met je wensen erin verwerkt dan sturen wij je voorafgaand aan onze werkzaamheden onze factuur voor de ontwerpkosten.

In de prijs zijn 2 correctierondes inclusief. Mochten er meer correctierondes nodig zijn, dan worden de kosten hiervan duidelijk van te voren aangegeven.