• Tweede proefdruk gratis!
 • Ambachtelijke folie, letterpress, preeg
 • Speciale papiersoorten
Sticker met vlieger
sticker-met-vlieger

Sticker met vlieger

35 stickers per vel - €8,95


 • 35 stickers per vel, 4 cm rond, € 8,95 per vel
 • Op maat gedrukt, naar jouw eigen ontwerp!
 • Bestel je tegelijkertijd kaarten? Dan wordt alles gelijk verstuurd in de pakketpost. Houd dan rekening met de langste levertijd.
 • Bestel je sluitstickers zonder kaartjes? Dan worden ze verstuurd met brievenbuspost en is de levertijd ca 1 week. Bestel daarom op tijd.
 • Hulp of advies nodig? We kijken en denken graag met je mee

Wat kost deze stickers?

Bereken alvast jouw prijs

 

35 stickers per vel > € 8,95 per vel
ø 4cm rond

 

Sluitstickers worden op maat per order geproduceerd. De productietijd voor stickers bedraagt 2 werkdagen, als ze zonder kaartjes worden besteld. Sluitstickers worden met brievenbuspost verstuurd en hebben géén track en trace. We merken dat de post er wel een paar dagen over doet. Het is aan te raden om de etiketten ruim vooraf te bestellen. Dan hoeft dit geen vertraging te veroorzaken! Let op: sluitstickers worden op maat geproduceerd en vallen niet onder het retourrecht.

Productietijd

Op werkdagen besteld vóór 11 uur, is dezelfde werkdag in productie.

ca. 4 werkdagen productietijd

Hierna bieden wij de kaarten aan bij bezorgdienst.

Je ontvangt automatisch een mail met track en trace zodat je je pakket kunt volgen. Wij kunnen geen invloed uitoefenen op de levertijd van PostNL. De totale levertijd is ca. een week.

De productie en de levering van de kaarten is en blijft mensenwerk. Ondanks dat we er alles aan doen om je bestelling binnen de aangegeven tijd te leveren, kun je hier geen rechten aan ontlenen. Wij vragen je begrip als door onvoorziene omstandigheden je bestelling een dagje later wordt geleverd.

Wij werken alleen op werkdagen. In het weekend en op nationale feestdagen worden geen ontwerpen gecontroleerd, ontwerpen aangepast of gedrukt.

  Heb je nog vragen of wil je dat wij even met je meekijken?

  Di t/m vrij 10.00 - 13.00 uur  
  071-2041822 // info@dekaartjeswinkel.nl

    

   Varianten
   Sticker muis in maan
   Sticker konijntje illustratie
   Sluitsticker DIY - 35 per vel