Ontwerp op maat | Persoonlijk & uniek!


 

Je kunt bij De Kaartjeswinkel ook terecht voor een kaartje op maat.

Handgetekende kaartje, geïllustreerde kaartjes, of juist een mooi strak design. Wij kunnen verschillende stijl ontwerpen voor je maken. Bekijk eens rustig onze collectie kaarten en stijlen.

Heb je al ideeën voor het kaartje, neem dan gerust even contact op. Dan kunnen wij ook een momentje inplannen om even te sparren samen en dan maken wij een gerichte en passende offerte voor je op.

Na de bespreking van jullie wensen ontvang je binnen de afgesproken termijn ons ontwerpvoorstel of een aantal verschillende versies. Hierin zijn zo goed mogelijk al je wensen verwerkt. Laat ons weten wat je ervan vindt en wat je eventueel nog graag anders zou willen.

Na ontvangst van het eerste ontwerpvoorstel kun je zeker nog 4 x correcties aan ons doorgeven. Hierbij worden kleine tekstuele wijzigingen en het aanpassen van de uiteindelijke geboortegegevens overigens niet meegenomen. Een aanvullende correctieronde kost € 15,00.

Verdere uitwerking

Na overleg word het kaartje verder uitgewerkt. Bij twijfel kun je 2 varianten ontvangen zodat je de opmaak kunt vergelijken.

Puntjes op de i.

De laatste puntjes op de i worden verwerkt en jullie persoonlijk ontwerp is klaar! (Hoe vaak een kaartje in proef gaat is per keer verschillend, maar meestal is dit binnen 2 – 3 keer afgerond.)

5. Drukken (van een geboortekaartje)

Stuur een email naar De Kaartjeswinkel zodra jullie kindje geboren is met de laatste geboortegegevens (vermeld ook het ordernummer). Wij passen de gegevens zo snel mogelijk voor jullie aan en sturen een digitale proef van het definitieve kaartje per mail naar jullie toe om er helemaal zeker van te zijn de gegevens juist zijn. Pas na een definitief akkoord gaan wij aan de slag met het drukproces.

BELANGRIJK: Controleer een definitief, laatste ontwerp zorgvuldig, op dit punt neem jij de verantwoordelijkheid voor de correctheid van de gegevens op de kaart. Blijkt dat er een fout staat in het ontwerp (onafhankelijk hoe het is ontstaan, door ons of door jezelf) en het drukwerk moet opnieuw gedrukt worden zijn wij genoodzaakt kosten door te berekenen, dit is minimaal 50% van het totaalbedrag. De hoogte hiervan hangt af van de bewerkelijkheid van de kaart.

 

6. Controleer je bestelling

We horen het uiteraard heel graag nog even of jullie de kaarten en enveloppen in goede orde ontvangen hebben. Mocht dit toch onverhoopt niet het geval zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Belangrijk is wel de kaarten NIET te verzenden! Als de kaarten al verzonden zijn kunnen we namelijk helaas geen klachten meer in behandeling nemen.

Heb je n.a.v. bovenstaande nog vragen? Neem gewoon even contact met ons op! 

De Kaartjeswinkel behoudt zich het recht de gerealiseerde ontwerpen op te nemen in haar online en offline portfolio. Het delen van nieuwe kaarten (al dan niet gebaseerd op een ontwerp uit onze vaste collectie of een ontwerp op maat) op onze site en social media is een belangrijk onderdeel van onze marketing en bestaansrecht. Op deze manier werven wij nieuwe klanten en zo heb je ons waarschijnlijk zelf ook gevonden. Uiteraard anonimiseren wij de ontwerpen (alleen de voornaam blijft op het ontwerp staan) en voldoen wij op deze wijze aan de AVG.

handgetekend-letterpress-geboortekaartje-fluor roze-cato
botanisch-illustratie-geboortekaartje-meisje-letterpress
letterpress-geboortekaartje-illustratie-bloemen
letterpress-geboortekaartje-jongen-sep-illustratie1
geboortekaartje-skyline-julia-illustratie-skyline