Levertijd digitaal gedrukte kaartjes
Een normale productietijd na definitief akkoord van jullie kaartje ligt tussen de 1 – 3 werkdagen. Dat betekent dat je bestelling uiterlijk op de derde werkdag wordt verzonden.

Levertijd digitaal gedrukte kaartjes op 600 gram, kaarten met folie of kleur op snede
Een normale productietijd na definitief akkoord van jullie kaartje ligt tussen de 4 – 6 werkdagen. Dat betekent dat je bestelling uiterlijk op de vijfde werkdag wordt verzonden.
Afhankelijk van de bewerkelijkheid van de bedrukkingen kan het weleens een dagje langer duren. Bijvoorbeeld door droogtijd of meerdere foliebedrukkingen. Hierna bieden wij de kaarten aan bij PostNL.

Levertijd letterpress geboortekaartjes
Na ontvangst van betaling en akkoord op het definitieve ontwerp van jullie geboortekaartjes ligt de productietijd tussen de 4 – 6 werkdagen. Afhankelijk van de bewerkelijkheid van de bedrukkingen kan het weleens een dagje langer duren. Bijvoorbeeld door droogtijd of meerdere foliebedrukkingen. Hierna bieden wij de kaarten aan bij PostNL.

Levertijd letterpress trouwkaarten
Na ontvangst van betaling en akkoord op het definitieve ontwerp van jullie trouwkaarten ligt de productietijd tussen de 8 – 12 werkdagen. Hierna bieden wij de kaarten aan bij PostNL.

Visitekaartjes en overig drukwerk
Na ontvangst van betaling en definitieve bestanden ligt de productietijd tussen de 10 – 15 werkdagen. Hierna bieden wij de kaarten aan bij PostNL.

Verzending
Wij verzenden al onze kaartjes via PostNL en kost € 7,95.

Enveloppen eerder ontvangen?
Dit kan! Wij moeten hier wel extra verzendkosten voor in rekening brengen van € 7,95.

 

De productie en de levering van de kaarten is en blijft mensenwerk. Ondanks dat we er alles aan doen om je bestelling binnen de afgesproken tijd te leveren, kun je hier geen rechten aan ontlenen. Wij vragen je begrip als door onvoorziene omstandigheden je bestelling een dagje later wordt geleverd.

Wij werken alleen op werkdagen. In het weekend en op nationale feestdagen worden geen ontwerpen gemaakt, ontwerpen aangepast of gedrukt.

 

Controleer je bestelling
We horen graag nog even of jullie de kaarten en enveloppen in goede orde ontvangen hebben. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Belangrijk is wel de kaarten NIET te verzenden! Als de kaarten al verzonden zijn kunnen we helaas geen klachten meer in behandeling nemen.

Naam op kaart
Achterop elke kaart uit onze collectie drukken wij onze naam. Bewust heel klein en subtiel, dit i.v.m. bescherming van auteursrecht. Dit doen wij niet op enkele kaarten met een bedrukking aan de achterzijde.