Momenteel draaien wij op halve kracht, en ervaren wij een hoge werkdruk waardoor de productie van onze kaarten mogelijk langer kan zijn dan aangegeven op de site. Wij waarderen je geduld en begrip hierin. Bedankt!

Online kaarten maken Zwolle

Het drukken is een handmatig proces. Dit vereist zorg en aandacht. Bij De Kaartjeswinkel hebben we dit volledig in de vingers. Ook voor jou in Zwolle verzorgen we hiermee graag ook unieke geboortekaartjes, visitekaartjes drukken wij voor je en ook uitnodigingen wordt stijlvol gemaakt.

Wat maakt het verschil bij unieke geboortekaartjes?

Een Letterpress geboortekaartje of ander soort stijl kaart wordt gedrukt met een Heidelberg drukpers. In onze drukkerij in het centrum van Leiden is deze bijzondere drukpers nog volop in gebruik, ook bij onze online drukkerij. Bestel je kaarten vanuit Zwolle en wij gaan voor je aan de slag.

De bijzondere geboortekaarten en trouwkaarten komen als volgt tot stand:

• Wij gaan aan de hand van je wensen aan de slag met het ontwerp 
• Ontwerp voorbereiden en goedkeuren
• Wij maken een afdruk van een negatief op film
• Hierna belichten wij de drukplaat met behulp van deze film met UV licht
• Drukplaat wordt hierna uitgewassen
• Het overgebleven verhoogde oppervlak wordt uitgehard door na te belichten
• Drukken en voortdurend handmatig bijstellen van onze Heidelberg drukpers

Jouw online drukkerij in Zwolle

Je maakt bij De Kaartjeswinkel gebruik van kant en klare ontwerpen. Je kunt ook je eigen ontwerp aanleveren, zodat wij dit perfect voor je in orde kunnen maken. Kies bij ons voor de volgende soorten kaarten:

  • Letterpress geboortekaartje zelf ontworpen
  • Trouwkaarten in elk denkbaar ontwerp
  • Unieke geboortekaartjes naar eigen ontwerp of uit de standaard collectie
  • Visitekaartjes drukken
  • Ontwerp voor je rouwkaart en drukken van je rouwkaart

De kracht van onze drukkerij in Zwolle

Trouwkaarten, rouwkaarten, visitekaartjes, geboortekaartjes en wenskaarten: in onze drukkerij in Zwolle gaan wij voor jou aan de slag. Met onze Letterpress drukpers zorgen wij voor een speciale en unieke kaart. Je leest hem niet alleen: hij is ook tastbaar. De drukkerij zorgt voor een ervaring die een mooie indruk achterlaat. De kwaliteit van onze drukkerij in Zwolle zorgt ervoor dat wij elke keer trots zijn op het resultaat dat wij voor onze klanten hebben mogen maken.

 

De online drukkerij in Zwolle: altijd en overal beschikbaar

Ook wij gaan met de tijd mee en zijn al geruime tijd online bereikbaar. Je kunt op elk moment en vanaf elke plaats een bestelling plaatsen. En het is geen probleem als je jouw eigen ontwerp wilt aanleveren. Sterker nog: daar helpen wij je heel graag mee. Met de Letterpress drukpers wordt jouw online ontwerp omgezet in een fysieke en tastbare kaart van hoge kwaliteit. Je kunt via onze online drukkerij in Zwolle ook advies vragen van onze ontwerpstudio. Samen realiseren wij jouw perfecte kaartje in onze online drukkerij.

Contact opnemen met de drukkerij in Zwolle

Je bereikt De Kaartjeswinkel op telefoonnummer 071-2041822, mail ons of app ons via onze website. Hier kun je al je vragen stellen. Bestel nu ook jouw drukwerk bij onze online drukkerij in Zwolle.