KERSTSLUITING: van 25-12 t/m 01-01 zijn wij gesloten, de productietijd van de kaarten schuift hierdoor op.

Lettepress kaarten maken in Arnhem

Digitaal drukwerk met verfijnde drukpers

Zoek je unieke geboortekaartjes in Arnhem? Letterpress trouwkaarten en letterpress geboortekaartjes zij ongekend populair. Voor jou in Arnhem en elders hebben we bij De Kaartjeswinkel de letterpress geboortekaartjes en letterpress trouwkaart omarmd. We hebben inmiddels zo’n 7 jaar geleden twee Heidelbergdrukpers in gebruik genomen. Eén mooie oude Heidelberg degelpers uit 1970 geschikt om folie mee te drukken, en één degelspers geschikt voor eltterpress, het verdiept drukken van inkt in het mooie papier. 

Deze professionele machine zorgt voor de mooiste resultaten. Ook kunnen wij hier unieke rouwkaarten mee drukken en is deze druktechniek ook ideaal om visitekaartjes mee te drukken. HIermee vallen je visitekaartjes echt op en laat je een indruk achter!

Wil jij in Arnhem ook gebruikmaken van het unieke drukwerk van De Kaartjeswinkel? Neem dan contact op met onze online drukkerij in de regio Arnhem.

Optimale dienstverlening en flexibiliteit

Ben je in Arnhem op zoek naar een online drukkerij? Zo’n drukkerij waar je nog terecht kan voor ambachtelijk vakmanschap en bijzondere resultaten? Visitekaartjes laten drukken die in het oog springen en jou in geheel eigen stijl presenteren? Daarvoor ben je in Arnhem dan bij De Kaartjeswinkel helemaal aan het juiste adres. Wij zorgen dat iedere soort drukwerk perfect in orde komt. De Letterpress trouwkaart, geboortekaartje of rouwkaart wordt iedere keer bijzonder en uniek. De manier waarop de wij Heidelberg drukpers hiervoor inzetten is handwerk. Met zorg en aandacht wordt iedere kaart tot een uniek product gemaakt. Die zorg en aandacht geven we bij De Kaartjeswinkel graag. Ook wij zien natuurlijk graag dat u helemaal tevreden bent met de resultaten.

Nu kun j eook vanuit Arnhem gebruik maken van onze diensten via onze online editor. Maak je otnwerpg ereed met hulp van ons of helemaal zelf en besel je letterpress geboortekaartje of letterpress trouwkaart met 1 druk op de knop. Wij gaan daarna voor je aan de slag met het mooie drukwerk en zorgen voor een prachtig resultaat.

De mogelijkheden van onze online drukkerij in Arnhem

Wil jij je eigen ontwerp online maken met onze softwaretool? Of wil jij graag je zelf ontworpen kaart tastbaar maken? Met behulp van onze online drukkerij in Arnhem kan dat. Wij zorgen voor een kaart van hoge kwaliteit die precies op maat voor en door jou gemaakt is. Kom je er niet helemaal uit? Onze ontwerpstudio staat voor je klaar! Laten we samen werken je perfecte kaartje in onze online drukkerij.

Wat maakt het verschil bij unieke geboortekaartjes?

Een Letterpress geboortekaartje of ander soort stijl kaart wordt gedrukt met een Heidelberg drukpers. In onze drukkerij in het centrum van Leiden is deze bijzondere drukpers nog volop in gebruik, ook bij onze online drukkerij. De bijzondere geboortekaarten en trouwkaarten  komen als volgt tot stand:

• Wij gaan aan de hand van je wensen aan de slag met het ontwerp 
• Ontwerp voorbereiden en goedkeuren
• Wij maken een afdruk van een negatief op film
• Hierna belichten wij de drukplaat met behulp van deze film met UV licht
• Drukplaat wordt hierna uitgewassen
• Het overgebleven verhoogde oppervlak wordt uitgehard door na te belichten
• Drukken en voortdurend handmatig bijstellen van onze Heidelberg drukpers