KORTINGSACTIE
Tijdelijk 10% korting op
print kaarten op

Oud Hollands geschept papier 

Deze actie geldt van
13-09-2020 t/m 13-11-202

 

 

Oudhollands-print-klassiek-geboortekaartje-Oliver-1

De mooiste geboortekaartjes en trouwkaarten én korting: dat klinkt als een gouden combi!

 

Ben jij opzoek naar klassieke geboortekaartjes of trouwkaarten en wil jij korting op je kaarten? Daar hoef je waarschijnlijk niet lang over na te denken. JA, NATUURLIJK!

Tegenwoordig hecht niet iedereen nog evenveel waarde aan het verzenden van een geboortekaartje. In deze tijd wordt een geboorte aankondiging vaak al via social media en WhatsApp en gedaan.

Wij vonden het zelf persoonlijk wel erg bijzonder om een kaartje te sturen aan onze familie en vrienden als officiële aankondiging van de geboorte van onze drie kinderen. Een bijzondere gebeurtenis als deze verdient een tastbaar aandenken.

Geboortekaartjes met korting

KORTINGSCODE VOOR JE KLASSIEKE GEBOORTEKAARTJES | BESTEL GEBOORTEKAARTJES GEPRINT OP OUD HOLLANDS PAPIER MET KORTING!

Klassieke geboortekaartjes zijn over het algemeen niet goedkoop. Als je al een beetje iets moois en unieks wil, dan tikt dat al gauw aan. Je hebt er vaak ook best wat nodig, want die ene vriendin van je moeder en de buurvrouw van de hoek vinden het wellicht ook leuk om wat van je te horen!

En wat heb je een hoop spullen nodig! Kinderen zijn duur, daar kom je als de baby-uitzet samenstelt als snel achter. Korting op je geboortekaartjes is dan vast héél welkom.

Wij hebben een kortingscode voor 10% voor klassieke geboortekaartjes voor je gefixt!

Wat bedoelen wij met klassieke geboortekaartjes?
Klassieke ontwerpen geprint op klassiek Oud Hollands geschept papier met fijne schepranden. Dit prachtige papier komt het meest tot zijn recht als er zo min mogelijk poespas om de hoek komt kijken. De fijne schepranden vallen dan mooi op en de mooie lichte structuur van het papier.

2 maanden lang korting

Komende twee maanden geven wij 10% korting weg op PRINT op Oud Hollands geschept papier. Zo hou je weer extra budget over voor bijvoorbeeld die de naam in folie of in preeg te drukken wat je supermooi, maar eigenlijk net iets te duur vindt.

Zo bestel je klassieke geboortekaartjes met 10% korting

  • Vind jullie favoriete ontwerp in de collectie van dekaartjeswinkel.nl
  • Vul het formulier in en vraag een offerte naar wens op
  • Vermeldt bij de opmerkingen de kortingscode 10KLASSIEK20 

ACTIEVOORWAARDEN

Deze kortingsactie geldt alleen voor print (vlakke bedrukking) op Oud Hollandse geschept papier voor geplaatste bestellingen binnen de periode van 13-09-2020 tot 13-11-2020.
Eerder geplaatste of later geplaatste bestellingen komen hier niet voor in aanmerking. Met geplaatste bestelling bedoelen wij akkoord op de offerte en betaling binnen deze periode.

Volvlak print en foto’s zijn niet geschikt op dit materiaal evenals aflopende ontwerpen. Er is altijd een marge van ca. 7 mm vanaf de rand waar niet gedrukt kan worden.

Een eigen ontwerp aanleveren is ook mogelijk. Voor het aanleveren van een eigen ontwerp kun je hier onze aanleverspecificaties bekijken.

 


 

Laat uniek portret van jullie kindje maken!
Een tastbare herinning op elke dag naar te kijken.

 

13 september 2020

Kortingsactie Oud Hollands print

15 juni 2020

Aanleveren eigen letterpress ontwerp

16 oktober 2018

Drukken met witte inkt

13 mei 2016

Trouwkaart met een perzik touch