Letterpress workshop


Ambachtelijk drukwerk

Ambachtelijk drukwerk indrukwekkend en opvallend en ruikt de inkt en voelt de indruk in het papier, dan weer je dat je iets unieks in handen hebt! Geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen, wenskaarten, labels; met ambachtelijk letterpress drukwerk kun je je onderscheiden van anderen.

Letterpress Workshop

Kom bij ons drukken op een originele Heidelberger Druckmaschinen uit 1955! Dit is een prachtige en ook machtige machine, als je hem onder de knie hebt kun je er de meeste mooie dingen mee maken.

Tijdens deze workshop leren wij je de basis kneepjes van dit mooie vak.

Locatie – bij ons in de drukkerij in Almelo
Kosten 1 op 1 – € 180,-
Kosten meer personen – 2 personen € 210,- | 3-6 personen – op aanvraag
Koek en zopie – koffie en thee
Tijd – 2,5 a 3 uur

Je doet het niet vaak maar bij ons kun je gaan drukken op een originele Heidelberg pers uit 1955! Een ervaring op zich! Tijdens de workshop mag je alles aan ons vragen, je mag alles bekijken en aanraken. We zullen tijdens je tijd bij ons zoveel mogelijk uitleggen zodat jullie een goede kijk in de keuken krijgen van het ambachtelijk drukken.

We gaan je eigen ontwerp omzetten naar een zelf gemaakte drukplaat (cliche) en hiermee gaat er gedrukt worden. Alle stappen om tot een gedrukt product te komen zullen uitgelegd worden. Vóór de workshop zullen we contact hebben over hoe en wat betreffende het ontwerp en je wensen.

Bovenstaande prijzen zijn incl. btw.


Neem contact met ons op voor de mogelijkheden


letterpress-visitekaartjes-peet-classics
letterpress-geboortekaartje-jongen-moos3
Vacature-dekaartjeswinkel-almelo-letterpress-ontwerp-Heidelberg