Letterpress workshop


Ambachtelijk drukwerk

Ambachtelijk drukwerk indrukwekkend en opvallend en ruikt de inkt en voelt de indruk in het papier, dan weer je dat je iets unieks in handen hebt! Geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen, wenskaarten, labels; met ambachtelijk letterpress drukwerk kun je je onderscheiden van anderen.

Letterpress Workshop

Kom bij ons drukken op een originele Heidelberger Druckmaschinen uit 1955! Dit is een prachtige en ook machtige machine, als je hem onder de knie hebt kun je er de mooie dingen mee maken. Een ervaring op zich!

Tijdens de workshop mag je alles aan ons vragen, je mag alles bekijken en aanraken. We zullen tijdens je tijd bij ons zoveel mogelijk uitleggen zodat jullie een goede kijk in de keuken krijgen van het ambachtelijk drukken.

We gaan je eigen ontwerp omzetten naar een door jou zelf gemaakte drukplaat (cliché) en hier gaan wij tijdens de workshop mee drukken. Alle stappen om tot een gedrukt product te komen zullen stap voor stap worden uitgelegd.

Vóór de workshop zullen wij contact hebben over wat wij gaan drukken. Het leukste is om een eigen ontwerp te verwerken tot echt tastbaar drukwerk. Van drukplaat tot afdruk.

Locatie

Bij ons in de drukkerij in Leiden centrum

Aantal personen

1 persoon: € 190,- incl btw
2 personen: € 250,- incl. btw
3 personen: € 310,- incl. btw
4 personen: € 370,- incl. btw

Tijd

ca. 2,5 – 3 uur

letterpress-visitekaartjes-peet-classics
workshops-en-cursussen-dekaartjeswinkel-almelo-letterpress-ontwerp-Heidelberg