Momenteel ervaren wij vertraging bij PostNL, houd hier rekening mee of kom drukwerk ophalen op afspraak in Leiden - Vrijdag 26 mei en Eerste Pinksterdag - zijn wij gesloten, houd rekening met extra levertijd.
Memory kist - Eza Botanisch
Memory kist - Eza Botanisch
Memory kist - Eza Botanisch
eza-botanisch-4
houten-opbergkist-botanisch-met-zwaluwen-1
Memory kist - Eza Botanisch

Memory kist - Eza Botanisch

Kist met schuifdeksel 35 x 25 x 18,3 cm

€44,95 | Houten opbergkist - Eza botanisch

Geef een leuke gegraveerde memory box cadeau, aan je vrienden of familie of natuurlijk jezelf! Een mooie memory box met mooie sierletter en hartje en de geboortedatum erin verwerkt.

Je kunt de mooie botanische opbergkist bijvoorbeeld vullen met kleine cadeautjes. De kist staat mooi in de kinderkamer en is geweldig als herinneringskist, een mooi aandenken met dierbare spulletjes erin van je baby.

Let op: 

Enkel de voorzijde kan worden gegraveerd.
Omdat de kist gepersonaliseerd wordt speciaal voor jou en op bestelling wordt geproduceerd kan deze niet retour worden gestuurd. Je ontvangt na bestelling en doorgeven van je wensen een digitaal voorbeeld van hoe het geheel eruit komt te zien. Ga je akkoord dat is het hierna definitief en gaan wij starten.

De houten memory box wordt geproduceerd uit hout. Elke kist kan er net iets anders uit zien, hout is een natuurlijk materiaal. Wij selecteren onze producten zorgvuldig, maar er kunnen noesten en nerven in de kist voorkomen.

Varianten
Maak je eigen Memory kist
Memory kist - Fien