Momenteel draaien wij op halve kracht, en ervaren wij een hoge werkdruk waardoor de productie van onze kaarten mogelijk langer kan zijn dan aangegeven op de site. Wij waarderen je geduld en begrip hierin. Bedankt!

Online kaarten maken Enschede

Het drukken is een handmatig proces. Dit vereist zorg en aandacht. Bij De Kaartjeswinkel hebben we dit volledig in de vingers. Ook voor jou in Leiden verzorgen we hiermee graag ook unieke geboortekaartjes, visitekaartjes drukken wij voor je en ook uitnodigingen wordt stijlvol gemaakt.

Fraaie kaartjes voor iedere gelegenheid

Ben je in Leiden op zoek naar een Letterpress trouwkaart of geboortekaartje? Wil je visitekaartjes drukken of een andere bijzondere kaart laten maken? In Leiden kun je dan gebruikmaken van de uitstekende service en kwaliteit van De Kaartjeswinkel. Wij zijn een online drukkerij en leveren onze producten aan klanten in heel Nederland en België. Ook voor jou in Leiden hebben we de kaart waar je naar zocht. Bekijk onze collectie letterpress geboortekaarten en bijzondere trouwkaarten. Unieke geboortekaartjes en de mooiste trouwkaarten vind je tussen onze standaard ontwerpen. Wil je liever een persoonlijk ontwerp door ons laten maken, een echt uniek kaartje speciaal voor jullie. Lees dan snel verder of bel of mail ons voor een persoonlijke afspraak. Onze contactgegevens van De Kaartjeswinkel vind je onderaan de site in onze footer.

 

Nu kun je ook zelf je geboortekaartje aanpassen online op onze site. Je hoeft geen afspraak te maken of bij ons langs te komen. Kies je ontwerp en pas hem aan naar je wensen. Als je kindje geboren is pas je de laatste gegevens aan en bestel je je kaarten. 

 

Hoge kwaliteit geleverde letterpress geboortekaartjes uit Leiden

Een aankomend bruidspaar kreeg de trouwkaarten in huis en was teleurgesteld in de leverancier. De kwaliteit liet te wensen over en de afwerking was onvoldoende. Snel werd besloten om de trouwkaarten opnieuw te laten drukken. Een snelle zoektocht en vergelijking bracht hen bij De Kaartjeswinkel. Wij hebben voor dit bruidspaar snel en vakkundig een Letterpress trouwkaart ontworpen en in een oplage van 150 in de drukkerij gemaakt. Nog op tijd voor verzending en naar volle tevredenheid van deze aanstaande echtelieden!

Wat maakt het verschil bij unieke geboortekaartjes?

Een Letterpress geboortekaartje of ander soort stijl kaart wordt gedrukt met een Heidelberg drukpers. In onze drukkerij in het centrum van Leiden is deze bijzondere drukpers nog volop in gebruik, ook bij onze online drukkerij. De bijzondere geboortekaarten en trouwkaarten  komen als volgt tot stand:

• Wij gaan aan de hand van je wensen aan de slag met het ontwerp 
• Ontwerp voorbereiden en goedkeuren
• Wij maken een afdruk van een negatief op film
• Hierna belichten wij de drukplaat met behulp van deze film met UV licht
• Drukplaat wordt hierna uitgewassen
• Het overgebleven verhoogde oppervlak wordt uitgehard door na te belichten
• Drukken en voortdurend handmatig bijstellen van onze Heidelberg drukpers