• Tweede proefdruk gratis!
  • Ambachtelijke folie, letterpress, preeg
  • Speciale papiersoorten

Oud Hollands geschept papier

papier met fijne schepranden rondom

Soort kaart
Thema
 Toon meer
Formaat
 Toon meer
Bijzonder
Speciaal papier
Kleurtinten
 Toon meer
Filter
Filters
  • Soort kaart
  • Thema
  • Formaat
  • Bijzonder
  • Speciaal papier
  • Kleurtinten

Ontdek de betovering van Oud-Hollandse geboortekaartjes op geschept papier!

Op zoek naar een vleugje Oud-Hollandse charme? Blader dan door onze collectie klassieke geboortekaartjes op geschept papier. Dit papier heeft een prachtige structuur en een speels 'gescheurd randje'.

Meer klassieke opties: Handgegschept papier | Strikjes | Bekijk alle klassieke geboortekaartjes

Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je eigen Oud-Hollands geboortekaartje!

Bij De Kaartjeswinkel zijn we ontzettend trots op ons aanbod: je kunt namelijk al onze Oud-Hollandse geboortekaartjes zelf ontwerpen en aanpassen. Dit betekent dat je teksten kunt toevoegen, lettertypes kunt kiezen en zelfs afbeeldingen kunt gebruiken. Zo creëer je een persoonlijk geboortekaartje op geschept papier, helemaal naar jouw wens. Zelfs de druktechniek kun je voorafgaand aan het ontwerpen zelf kiezen. Ga je voor print, letterpress, folie en/of preeg (reliëfdruk)?

Wat betekent 'geschept papier' eigenlijk?

Misschien vraag je je af wat we precies bedoelen met 'geschept papier'. Deze papiermaaktechniek is al eeuwenoud en doet denken aan de geboortekaartjes die vroeger werden gebruikt. Je herkent het aan de unieke structuur, de stevigheid en het licht rafelige randje. Omdat het met de hand is vervaardigd, hebben de randen van het papier een zachte uitstraling in plaats van scherpe hoeken. Zo zie je meteen dat het van authentiek Oud-Hollandse kwaliteit is.

Een breed scala aan Oud-Hollandse geboortekaartjes

Bij De Kaartjeswinkel hebben we een uitgebreide selectie van geboortekaartjes op geschept papier. Het meest traditionele ontwerp is het kaartje met een schattig silhouet. Daarnaast hebben we klassieke geboortekaartjes met een optioneel strikje, en de naam en vormen die in reliëf op het papier zijn gedrukt. Maar we bieden ook moderne geboortekaartjes op geschept papier met prachtige foliedetails. Je hebt dus keuze uit verschillende stijlen en soorten Oud-Hollandse geboortekaartjes.

Bestel een proefdruk van jouw Oud-Hollandse geboortekaartje

Om een goed beeld te krijgen van hoe jouw Oud-Hollandse geboortekaartje eruit zal zien op geschept papier, raden we je aan om een proefdruk te bestellen. Deze proefdruk is volledig gepersonaliseerd en wordt bij jou thuis bezorgd, precies zoals jij het hebt ontworpen. Het is een uniek exemplaar met jouw eigen teksten en de naam van jullie kleintje. Mocht je nog iets willen aanpassen, dan kun je het kaartje eenvoudig bewerken in jouw account.

 

Ontdek zelf de magie van Oud-Hollandse geboortekaartjes op geschept papier!