KERSTSLUITING: van 25-12 t/m 01-01 zijn wij gesloten, de productietijd van de kaarten schuift hierdoor op.

Online kaarten maken Rotterdam

De mooiste ontwerpen voor unieke kaarten

Ben je in Rotterdam bekend met een letterpress geboortekaartje of trouwkaart? Dan weet je vast hoe mooi en bijzonder deze zijn. Bij De Kaartjeswinkel zijn we razend enthousiast over deze druktechniek voor letterpress trouwkaarten en geboortekaartjes. Ook voor jou in rotterdam kun je bij onze drukkerij en online ontwerpstudio terecht. Met de bijzondere druktechniek kun je ook hele bijzondere visitekaartjes laten drukken.

Een stijlvolle en unieke rouwkaart behoort eveneens tot de mogelijkheden. Ken je deze techniek nog niet? Bekijk dan de voorbeelden op onze website maar eens. Je vindt er wellicht inspiratie voor jouw trouwkaarten in Rotterdam. Je kunt gebruikmaken van onze standaard designs. Die vind je in een ruime keuze voor alle denkbare thema’s.

De mogelijkheden van onze online drukkerij in Rotterdam

Wil jij je eigen ontwerp online maken met onze softwaretool? Of wil jij graag je zelf ontworpen kaart tastbaar maken? Met behulp van onze online drukkerij in Rotterdam kan dat. Wij zorgen voor een kaart van hoge kwaliteit die precies op maat voor en door jou gemaakt is. Kom je er niet helemaal uit? Onze dtp-service staat voor je klaar. Laten we samen werken je perfecte kaartje in onze online drukkerij.

Jouw eigen ontwerp in Rotterdam

Ook in Rotterdam zijn er veel creatieve mensen die een eigen ontwerp willen laten drukken in een bijzonder eindresultaat.
Heb je trouwkaarten als ruwe schets ontworpen? Ga dan met ons in gesprek over de mogelijkheden om er een unieke letterpress trouwkaart van te laten maken.

De druktechniek wordt in onze online drukkerij met zorg en aandacht toegepast. Hiervoor beschikken we over een Heidelberg drukpers. Dit specialisme heeft ons bij De Kaartjeswinkel enkele jaren geleden als passie gegrepen. Sindsdien maken we voor onze klanten in Rotterdam en elders de mooiste en bijondere high end geboortekaartjes en trouwkaart. Heb je hulp nodig voor de uitvoering van jouw persoonlijke ontwerp? Neem dan contact met ons op voor ondersteuning. Ook om de in het oog springende visitekaartjes te laten drukken ga je naar De Kaartjeswinkel.

Wat maakt het verschil bij unieke geboortekaartjes?

Een Letterpress geboortekaartje of ander soort stijl kaart wordt gedrukt met een Heidelberg drukpers. In onze drukkerij in het centrum van Leiden is deze bijzondere drukpers nog volop in gebruik, ook bij onze online drukkerij. De bijzondere geboortekaarten en trouwkaarten  komen als volgt tot stand:

• Wij gaan aan de hand van je wensen aan de slag met het ontwerp 
• Ontwerp voorbereiden en goedkeuren
• Wij maken een afdruk van een negatief op film
• Hierna belichten wij de drukplaat met behulp van deze film met UV licht
• Drukplaat wordt hierna uitgewassen
• Het overgebleven verhoogde oppervlak wordt uitgehard door na te belichten
• Drukken en voortdurend handmatig bijstellen van onze Heidelberg drukpers