• Elke week nieuwe ontwerpen online!
  • Ambachtelijke folie, letterpress, preeg
  • Speciale papiersoorten

Letterpress kaarten Amsterdam

Kaartenspecialist in Nederland

Ken je in Amsterdam onze Letterpress geboortekaartjes al?!

Ontwerp nu zelf je unieke letterpress geboortekaartje.
Bekijk onze collectie en kies je basis ontwerp!

 

Het Letterpress geboortekaartje en ook de Letterpress trouwkaart behoren tot de specialismen van De Kaartjeswinkel. Wij leveren trouwkaarten en unieke geboortekaartjes aan onze klanten in België en Nederland. Online drukkerij De Kaartjeswinkel zorgt iedere keer opnieuw dat bijzondere kaarten onze drukkerij verlaten. Op weg naar jou in Amsterdam bijvoorbeeld.

Letterpress geboortekaartjes zijn bezig om steeds populairder te worden. Bij De Kaartjeswinkel zijn we een aantal jaren geleden begonnen met in de drukkerij de trouwkaarten en unieke geboortekaartjes volgens deze drukmethode te maken. Daarvoor hebben we een Heidelberg drukpers aangeschaft. We leveren inmiddels met deze methode ook bijzondere rouwkaarten. Ook voor visitekaartjes drukken kun je in Amsterdam trouwens gebruik maken van deze methode bij De Kaartjeswinkel. Wil je weten hoe we jouw idee vertalen naar een uniek eindresultaat? Neem dan contact met ons op door ons te bellen of door het contactformulier in te vullen.

Eigen ontwerp of standaard ontwerp gebruiken in Amsterdam

Voor De Kaartjeswinkel maakt dit niet uit. Wij voldoen namelijk gewoon aan jouw wensen. Heb je al een eigen ontwerp of al een ruw idee? Bijvoorbeeld voor trouwkaarten of unieke geboortekaartjes? Bespreek dit dan eens met ons. Zo kunnen we samen zorgen dat jouw Letterpress geboortekaartje of trouwkaart er precies zo uit komt te zien als je had gewenst. Dezelfde methode kun je laten toepassen op een rouwkaart of bijvoorbeeld als je visitekaartjes laat drukken. In Amsterdam of elders in België en Nederland.