Wanneer ben je laat met het bestellen van je geboortekaartje of trouwkaart?

– 2 a 3 weken vóór de uitgerekende datum en na de uitgerekende datum
– wanneer jullie kindje al geboren is
– wanneer je jullie trouwkaarten binnen 3 weken in huis wilt hebben

 

Wij kunnen zeker nog jullie kaarten ontwerpen en drukken. Hou alleen wel rekening met een langere levertijd.

 

Het gebeurt steeds vaker dat mensen vlak voor hun uitgerekende datum of pas na de bevalling contact met ons opnemen voor meer informatie en aanvragen voor een evt. geboortekaartje. Ook voor trouwkaarten merken wij dat mensen steeds vaker bij ons komen als de trouwdatum gestaag in zicht komt.

Begrijpelijkerwijs wil je dan snel schakelen. Maar vaak kunnen wij dit niet door al eerder geplaatste en lopende bestellingen. Het kan ook zijn dat we druk zijn met binnenkomende geboortes of wij zijn aan het drukken en is onze planning erg vol. Deze werkzaamheden krijgen bij ons voorrang.

Wij zijn een klein bedrijf en werken met een team van 2 personen. Wij beantwoorden de vele mails en aanvragen en telefoontjes die binnenkomen. Tevens maken wij nieuwe ontwerpen op maat, passen ontwerpen aan naar wens en drukken alle kaarten zelf in eigen huis.

Wij proberen altijd zo snel als mogelijk is te reageren maar het komt vaak voor dat dit niet dezelfde dag kan. In de zomerperiode kan hier zelfs een aantal dagen overheen gaan.

Voordat wij een ontwerp naar wens aanpassen vragen wij altijd eerst om de offerte akkoord te geven, dan sturen wij de factuur. Na ontvangst van de betaling nemen wij het ontwerp of de aanpassing op in onze planning. Hier kunnen een aantal dagen overheen gaan, dit is afhankelijk van de drukte van het moment.

 

Nadat je van ons een ontwerp gehad hebt en je ons je feedback gegeven hebt nemen wij de aanpassing wederom op in onze planning. Nadat jullie tevreden zijn met het ontwerp, de betaling is voldaan en jullie akkoord zijn met het definitieve bestand nemen wij het ontwerp op in onze drukwerk planning.

 

Zie onze productie- en levertijden voor de verschillende druktechnieken.

Levertijd van late bestellingenEr zijn een aantal stappen die wij moeten doorlopen voordat wij aan de slag kunnen gaan met jullie opdracht. Door deze stappen en onze volle planning kan het even duren voordat wij daadwerkelijk met jullie ontwerp kunnen starten.

Het kan hierdoor zijn dan jullie pas na een aantal dagen akkoord kunnen geven op het definitieve ontwerp alvorens het productie proces bij ons van start kan gaan. Het is uiteraard aan jullie of jullie willen wachten tot wij ruimte hebben om jullie opdracht op te pakken of dat jullie ervoor kiezen om voor een ander kaartje bij een ander bedrijf te gaan.

Spoedbestellingen?


Wij nemen geen spoed opdrachten aan. Hier hebben wij geen ruimte voor. Alle binnenkomende aanvragen en mails behandelen wij op volgorde van binnenkomst. Wij kunnen helaas geen voorrang geven aan late bestellingen.

Uiteraard krijgen geboortes van al geplaatste bestellingen voorrang op andere werkzaamheden.