Unieke geboortekaartjes

Ben je op zoek naar een Letterpress geboortekaartje? Dan zoek je dus naar een geboortekaartje met een unieke en bijzondere uitstraling? Bij De Kaartjeswinkel begrijpen we precies wat je wilt als het gaat om Letterpress drukken. Wij zijn inmiddels alweer een aantal jaren verder. Nadat we werden gegrepen door de charme van de Letterpress druktechniek. Altijd een uniek resultaat en een fraai design. Zeker als het gaat om de geboortekaartje is het fijn om er iets bijzonders en speciaals van te maken. Zelfs binnen de te drukken kaarten zijn er nog kleine verschillen. Jouw order zorgt ervoor dat geen enkele geboortekaartje precies hetzelfde is. Vanuit de drukplaat wordt namelijk handmatig gewerkt. Onder andere door inkt toe te voegen aan het drukproces. Zo is ieder Letterpress geboortekaartje volledig uniek en zal de overeenkomst met de andere geboortekaartjes hooguit 99% zijn. Precies het verschil om het unieke charmante karakter te markeren van jouw Letterpress geboortekaartje.

De impressie van Letterpress

Een niet volledig egaal oppervlak en het gebruik van katoen in de kaarten is precies hetgeen onze klanten in deze techniek waarderen. Dat was eigenlijk ook precies de reden dat we bij De Kaartjeswinkel zijn begonnen met het maken van dit type druktechniek. Het zorgt er iedere keer opnieuw voor dat uw kaart bijzonder en uniek is. Zelfs de kaarten in hetzelfde ontwerpen en van dezelfde drukplaat zijn dan niet 100% identiek.

Hoe maken we jouw Letterpress kaarten

We werken met een Heidelberg drukpers om de mooiste resultaten te verkrijgen. We bereiken dit door de volgende manier van drukken te hanteren:

  • Ontwerp klaarmaken voor verwerking
  • Negatief afdrukken op film
  • Basis met UV uitlichten op polymeerplaat
  • Drukplaat plaatsen
  • Drukken met voortdurende bijstelling

versper-02

Door dit voortdurende bijstellen en inkt toevoegen ontstaat het unieke karakter. Voor jouw bestelling zal geen enkele geboortekaartje 100% identiek zijn aan een andere kaart. Dat vinden we bij De Kaartjeswinkel nou precies de charme van Letterpressdrukwerk.

Laat De Kaartjeswinkel jouw Letterpress geboortekaartje drukken

Wil je zelf langskomen om de mogelijkheden te bekijken? Bezoek ons dan in Almelo en vanaf 2017 ook weer in Voorschoten. Om teleurstellingen te voorkomen is het verstandig om vooraf wel even een afspraak te maken! Voor een afspraak en meer informatie kun je ons bellen op telefoonnummer 071-2041822 of gebruikmaken van het contactformulier op de website. De Kaartjeswinkel is jouw ideale drukkerij voor de Letterpress geboortekaartje.