Geen levering materialen

Van vrijdag 24 december t/m 31 december zijn wij gesloten i.v.m. sluiting van onze toeleveranciers. Doordat wij geen folie, drukplaten, etc. kunnen bestellen zijn wij genoodzaakt op te sluiten. Onze productietijd schuift daarom ook door tot na deze periode.

Maandag 3 januari staan we weer voor je klaar en kun je weer met al je vragen bij ons terecht! 🙂 Wij pakken vanaf maandag 3 januari alle geboortes op die vlak voor en tijdens onze sluiting zijn geboren. Dit doen wij in volgorde van binnenkomst, niet in volgorde van geboortedatum.

Onze productietijd van 4-6 werkdagen voor geboortekaartjes blijft gehandhaafd. De dagen dat wij gesloten zijn, zijn geen werkdagen. Wanneer jullie kindje wordt geboren vlak voor of tijdens deze periode zal de productietijd opschuiven en onvermijdelijk zal de levertijd hierdoor ook langer zijn dan normaal het geval is.

Wij begrijpen dat iedereen met smart zit te wachten op hun kaartjes, en zullen onze uiterste best doen de kaart zo snel als dat mogelijk is te leveren. Wij zullen voor elk kaartje de tijd nemen die het kost om tot het mooiste resultaat te komen en nemen hierdoor geen spoedopdrachten aan.

 

 

Voorbeeld

Jullie geven akkoord, na geboorte, op dinsdag 21 dec vóór 11.00 uur. Dan zijn de eerste twee werkdagen woensdag 22 december & donderdag 23 december, en de andere 3 á 4 werkdagen starten pas weer maandag 3 januari. Maandag 3 januari staan we weer voor je klaar en kun je weer met al je vragen bij ons terecht! 🙂

Onze productietijd van 4-6 werkdagen voor geboortekaartjes blijft gehandhaafd. De dagen dat wij gesloten zijn, zijn geen werkdagen. Wanneer jullie kindje wordt geboren vlak voor of tijdens deze periode zal de productietijd opschuiven.