Een kleine ambachtelijke letterpress drukkerij


Wij zijn Sanne en Sjors, broer en zus. Beide zijn wij grafisch ontwerpers afgestudeerd aan de Koninklijke Academie Beeldende Kunsten in Den Haag met veel liefde voor typografie en ambachtelijk letterpress drukwerk (boekdruk).

Wij ontwerpen en drukken geboortekaartjes, trouwkaarten, communie kaarten voor particulieren. Maar ook maken wij voor de zakelijke markt visitekaartjes, uitnodigingen voor personeelsfeesten, evenementen etc.

Aangestoken door het letterpress virus, begonnen wij klein op een Adana degel. Wij wilden meer en groter. Een trapdegel stond op ons verlanglijstje, maar ineens liepen wij tegen een Heidelberg Degel pers aan… Wat een machine. Eén telefoontje, één afspraak en we waren verkocht.

Wij zijn nu dan ook de trotse eigenaren van een Heidelberg Degel en per 2016 ook van een mooie folie degel. Wij hebben een studio in Voorschoten en een werkplaats in Almelo waar onze pers staat en Sjors zich creatief uitleeft.

Mensen kunnen altijd even bellen voor een afspraak om langs te komen, of dat nu in Voorschoten is of Almelo, geen probleem. Doordat we in het westen en in het oosten van Nederland vertegenwoordigd zijn, zijn wij voor mensen uit het gehele land goed bereikbaar.

En willen jullie een keer de geur van inkt komen opsnuiven, bel gerust voor een afspraak!