Drukken met

witte inkt

Een unieke manier van drukken, net even anders.

Print-geboortekaartje-Otis-kraft-beer

 

 

Bij full colour drukken denk je automatisch aan wit papier met gekleurde print. Maar wat dacht je van gekleurd of kraft papier? Als je op deze papiersoorten drukt met full colour kleuren dan zal de opdruk niet mooi tot zijn recht komen, maar daar hebben wij wat op gevonden! Wij kunnen ook met witte inkt drukken!

Voordelen van witte inkt

Het kunnen drukken met witte inkt op gekleurd papier zorgt voor vele mooie mogelijkheden. Door het drukken van een witte laag inkt met hierover heen hetgeen wat uiteindelijk gedrukt moet worden, krijg je bijna hetzelfde resultaat alsof het op wit papier is gedrukt.

Aanleveren

Aan het aanleveren van je ontwerp met witte inkt zitten wel wat haken en ogen. Je moet in het bezit zijn van het programma Adobe Indesign. In dit programma werk je in verschillende lagen en zorg je ervoor dat er een specifieke witte steunkleur wordt aangemaakt. Zet de optie ‘overdruk’ aan. Klinkt het lastig? Vraag ons naar de aanleverspecificaties en wij helpen je op weg.

Mogelijkheden

Er is heel veel mogelijk met witte inkt op veel verschillende papiersoorten en kleuren.Heb je ideeën of wil je met ons overleggen? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd hoe witte inkt eruit ziet? Vraag dan een voorbeeld kaartje aan via de mail.

 

15 juni 2020

Aanleveren eigen letterpress ontwerp

16 oktober 2018

Drukken met witte inkt

13 mei 2016

Trouwkaart met een perzik touch

24 november 2015

De kerstkaarten!