Levertijd & verzending

Levertijd digitaal gedrukte kaartjes
Een normale levertijd na definitief akkoord van jullie kaartje is 3 werkdagen. Dat betekent dat je bestelling uiterlijk op de derde werkdag wordt verzonden. Je kunt ook een spoedbestelling plaatsen. Als je een spoedbestelling voor 12.00 uur plaatst wordt deze dezelfde dag gemaakt en verzonden. Een spoedbestelling is +15% van de totale kosten.

Levertijd letterpress geboortekaartjes
Een normale levertijd na definitief akkoord van jullie geboortekaartje is ca. 5 werkdagen. Dat betekent dat je bestelling op de 5e werkdag wordt verzonden. Dus dit betekent, gezien er bijnaaltijd nog een weekend tussen zit, jullie de kaarten na ca. een week zullen ontvangen.

Levertijd letterpress trouwkaarten
Een normale levertijd na definitief akkoord van jullie trouwkaarten is ca. 8 werkdagen. Dat betekent dat je bestelling op de 8e werkdag wordt verzonden.

Verzending
Wij verzenden al onze kaartjes via PostNL en kost € 6,95.

De productie en de levering van de kaarten is en blijft mensenwerk. Ondanks dat we er alles aan doen om je bestelling binnen de afgesproken tijd te leveren, kun je hier geen rechten aan ontlenen. Wij vragen je begrip als door onvoorziene omstandigheden je bestelling een dagje later wordt geleverd.
De kaartjes worden gedrukt op werkdagen. In het weekend en op nationale feestdagen wordt niet gedrukt.